Budi dio naše mreže

Ključna riječ: fra-augustin-cordas

MEDITACIJA Želim da tvoje srce bude jednostavno i ponizno

Fra Augustin Čordaš na svojem je YouTube kanalu objavio kratku meditaciju "Nebeska plaća" koja nas poziva da upoznamo Božju poniznost koja će nas odvesti pravoj i istinskoj ljubavi. Poslušaj meditaciju pažljivo i prihvati tišinu koja će ti pomoć uroniti u tajnu Božje ljubavi.

BUDI VOLJA TVOJA Privlačim te k sebi kako bi upoznao da si bez mene ništa

Fra Augustin Čordaš na svojem je YouTube kanalu objavio kratku meditaciju "Budi volja tvoja" koja nas poziva da uronimo u Božju prisutnost znajući da je on naš Otac. Svaki put kada pobožno moliš Oče naš ti postaješ dionik neba, jer Otac je na nebesima. Poslušaj meditaciju pažljivo i prihvati tišinu koja će ti dati odgovor na sva ona pitanja koja nosiš u sebi.

OSTANI U MENI Bez uronjenosti u moju intimu, ti ne možeš učiniti ništa

Fra Augustin Čordaš na svojem je YouTube kanalu objavio kratku meditaciju "Ostani u meni" koja nas poziva na povezanost s Isusom, odnosno na uronjenost u njegovu prisutnost. Čitajući Sveto Pismo ulazimo u Božju prisutnost i povezujemo se s Isusom bez kojega ne možemo učiniti ništa. On nam daje snagu i životnu energiju koji su nam potrebni za svaki dan. Poslušaj meditaciju pažljivo i pokušaj se povezati s Isusom koji te čeka i koji čezne da se sjedinite.

Dođi, upoznaj moju ljubav i budi sa mnom

Svećenik i duhovnik zajednice mladih “Susreti mladih na Brigu” iz Širokog Brijega, fra Augustin Čordaš na svojem je YouTube kanalu objavio kršćansku meditaciju "Dođi" koju prenosimo u nastavku.

ADVENTSKA MEDITACIJA Što se nalazi u tvojoj nutrini?

Hoćeš li mi vjerovati? Hoćeš li učiniti i danas taj mali korak? Hoćeš li i danas obratiti pažnju na one male svakodnevne stvari svoga života? Pogledaj da Bog ulazi kroz male stvari. Pogledaj i uvidi danas važnost malenosti.

BOŽIĆNA MEDITACIJA Gledaj kako dolazim na svijet, gledaj kako dolazi Emanuel!

Znaj da moje rođenje mijenja lice ovoga svijeta i da više ništa nije isto. Hoćeš li me pustiti u svoje biće? Hoćeš li mi dopustiti da tvoje lice u potpunosti promijenim i učinim te nanovo rođenim? Hoćeš li mi dopustiti da i ovoga Božića dođem i ispunim te mojim Duhom da primiš ljubav neba i upoznaš vječnu radost? 

ADVENTSKA MEDITACIJA Tvoje spasenje

Zar ne vjeruješ u moju moć? Zar ne vjeruješ da je moja najveća želja da ti dođeš u raj, da uživaš milinu doma moga? Dijete drago, vjeruješ li da ćeš uživati dobra koja sam spremio za tebe? Pouzdaješ li se uopće u mene? Pouzdaj se u mene, jer sam tvoj Bog.

ISUSE, MISLI TI! Izmoli ovu molitvu u vrijeme straha i tjeskobe

Meditaciju "Isuse, misli ti!" napisao je talijanski svećenik don Dolindo Ruotolo koji je preminuo na glasu svetosti 19. studenog 1970. godine. O njemu je sv. Padre Pio iz Pietrelcine vjernicima hodočasnicima iz Napulja rekao: "Zašto dolazite ovamo, kada imate don Dolinda u Napulju? Idite k njemu, on je svetac."

Za mene na cijelom svijetu ne postoji nitko tko mi je važniji od tebe. Žeđam za tobom

"Ako se osjećaš nevažnom u očima svijeta, to uopće nije važno. Za mene na cijelom svijetu ne postoji nitko tko mi je važniji od tebe. Žeđam za tobom. Otvori mi srce, dođi k meni, žudi za mnom, daruj mi svoj život. I dokazat ću ti koliko si važna, vrijedna, dragocjena mome Srcu. Zar ne shvaćaš da moj Otac već ima savršen plan kako promijeniti tvoj život, počevši od ovog trenutka? Vjeruj mi, moli me svaki dan da dođem i preuzmem nadzor nad tvojim životom i ja ću to učiniti. Obećavam ti da ću u tvome životu učiniti čudesa svoje ljubavi. Zašto bih to učinio? Zato što toliko silno žeđam za tobom. Sve što tražim od tebe je da mi se potpuno predaš. Ja ću učiniti sve ostalo", riječi su meditacije koju je napisala Majka Terezija. Uronite u ovu meditaciju, koju vodi fra Augustin Čordaš, i otvorite svoje srce Gospodinu.

FRA AUGUSTIN ČORDAŠ Znaš li koliko vrijediš?

"Ako Bog umire za tebe, ako On prolijeva svoju krv što si drugo, nego Bogu svetinja, dragocjenost i biser. Bog te je urezao u svoj dlan i neće te ostaviti nikada. Bog postaje čovjekom jer si mu toliko dragocjen da ti se želi približiti i vratiti te tamo gdje pripadaš. Ti si stvoren za bezgranični svijet, svijet u kojem nema tuge, boli, jauka, muke, nego samo ljubav i prihvaćanje Boga u kojem si bezgranično prihvaćen i voljen", rekao je fra Augustin Čordaš.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja