Budi dio naše mreže

Ključna riječ: filip-panza

O crkvenim zborovima i izboru pjesama na misi

Uoči spomendana svete Cecilije, zaštitnice glazbe i glazbenika, u HKR-ovim Argumentima u ponedjeljak, 21. studenog, o liturgijskoj glazbi i crkvenim zborovima govorili su glazbenik i voditelj slavljeničkog tima zajednice ''Božja pobjeda" Petar Buljan, glazbenik, voditelj slavljeničkog tima zajednice ''Božja pobjeda'' te glazbenik i voditelj zbora Evangelizacijske zajednice Sveti Duh Filip Panza. Urednica Argumenata je Diana Tikvić.

"MARIJO, ZAGRLI ME" Mladi glazbenik Filip Panza snimio novu pjesmu

Duhovna glazbena scena u Hrvata obiluje brojnim kvalitetnim i lijepim skladbama, bilo da se radi o prepjevima ili, još češće, o autorskim djelima. Nova pjesma Filipa Panze, mladog Zadranina sa zagrebačkom adresom ipak je nešto posve novo. Po čemu?

"Da Njegovi budemo"- himna Antunovskog hoda mladih ugledala svjetlo dana

Već treću godinu zaredom Centar za promociju duhovnih zvanja franjevaca konventualaca u suradnji sa župama Svetog Antuna Padovanskog na Svetome Duhu i Svetog Antuna Padovanskog iz Sesvetskih Sela organizira Hod mladih svetog Antuna (Antunovski hod mladih). Ove godine Hod će se održati 5. lipnja s početkom u 14 sati u prostoru vanjskoga svetišta u Sesvetskim Selima.

TU JE DOM Ruska pjesma koja vas je oduševila dobila svoj hrvatski prepjev

Pjesma ruskog kantautora Simona Khorolskiyog "Na nebu je moj rodni kraj" koja je oduševila i slušatelje Hrvatskog katoličkog radija dobila je svoj prepjev na hrvatskom jeziku zahvaljujući konventualcu fra Ivanu M. Lotaru i mladom zadarskom umjetniku Filipu Panzi. Pjesma "Tu je dom" bit će premijerno puštena u eteru Hrvatskog katoličkog radija u petak 23. listopada u 10.15 sati u emisiji "Glazbomat" te će se od tada redovito puštati na frekvencijama HKR-a.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja