Budi dio naše mreže

Ključna riječ: facebook

ARGUMENTI: Pandemija izazvala nove podjele u društvu, a u Facebooku 'trljaju ruke' zbog dobre zarade

U Argumentima Hrvatskog katoličkog radija razgovaralo se o preopterećenosti informacijama, ulozi društvenih mreža u širenju dezinformacija te retorici pobornika i protivnika epidemioloških mjera i cijepljenja. Gostovali su doc. dr. Boris Beck i doc.dr. Domagoj Bebić sa zagrebačkog Fakulteta političkih znanosti te mag.psih. Jelena Zadro s Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Alis Marić: Knjige su me učinile boljom osobom

Facebook stranica Čitaj knjigu najposjećenija je stranica o knjigama i čitanju u Hrvatskoj, ali i šire. Stranica je to koja je pokrenula lavinu i vratila knjigama dostojanstvo, učinila ih poželjnim proizvodom i, ono najvažnije, potaknula ljude na čitanje. U emisiji Kulturogram Hrvatskoga katoličkog radija razgovarali smo s njezinom pokretačicom Alis Marić.

Dominikanke dostupne i online - Društvene mreže nezaobilazan su kanal komunikacije s mladima

Društvene mreže već su duže vrijeme nezaobilazan kanal komunikacije s mladima. Stoga su se sestre dominikanke Kongregacija svetih Anđela Čuvara u Hrvatskoj odlučile pridružiti zajednici na društvenim mrežama i na taj se način približiti mladima. O razlozima i ciljevima otvaranja profila na Facebooku i Instagramu za Hrvatsku katoličku mrežu govorila je s. Manes Puškarić.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja