Budi dio naše mreže

Ključna riječ: dr-andelo-maly

Bračni par Honc iz Kutine proslavio 65. obljetnicu braka: Koja je njihova tajna?

Bračni par Jula i Antun Honc iz Kutine u srijedu 17. studenoga proslavili su 65. godišnjicu braka – kamenu, kako je rekao njihov unuk vlč. Anđelo Maly sutradan na misi koju je predvodio u znak zahvale za njihov život i brak. Koja je tajna uspješnog i blagoslovljenog braka ovih 86-godišnjaka? Tko je koga zaprosio? Mole li zajedno? Zašto je lijepo u dvoje? Što poručuju mladima koji razmišljaju o braku? Pročitajte što je odgovorio bračni par Honc u razgovoru za Hrvatsku katoličku mrežu.

Svećenik, sveučilišni profesor, kuhar

"Jer volim kuhati, koliko već stignem i kada imam vremena, odlučio sam se prijaviti na televizijski show 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' s jednim prijateljem prošle godine i ove godine samostalno kako bih mogao posvjedočiti da i mi svećenici nismo samo strogo vezani uz crkve, uz urede ili uz ono što su ljudi općenito navikli od nas." Naglasio je ovo za Hrvatsku katoličku mrežu docent Anđelo Maly, profesor Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na kojem predaje od 2015.

Jerihon - priča o vjeri i pobjedi

U emisiji Put pod noge upoznali smo Jerihon kakav je bio nekad i kakav je danas, saznali jesu li se jerihonske zidine doista urušile uslijed hodanja Izraelaca i trubljenja u trube, što je danas moguće posjetiti u Jerihonu te što nam poručuje biblijska priča o padu jerihonskih zidina. Naš gost je bio bibličar doc. dr. Anđelo Maly, profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, duhovni asistent u župi Muke Isusove u Vukomercu.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja