Budi dio naše mreže

Ključna riječ: down-sindrom

UPORNOST Djevojka koja svojim primjerom ruši sve predrasude

Dvadeset jednogodišnjakinja rođena sa sindromom Down svojim trudom i zalaganjem ruši svaku predrasudu. Velika joj je želja zaposliti se i imati jednake mogućnosti kao i njezini vršnjaci pri čemu ostaje svjesna i svojih ograničenja. Njezinu priču pročitajte u nastavku.

Mlada majka spoznala životni poziv tijekom klanjanja pred Presvetim

Neovisno o tome nalazimo li se pred velikom životnom odlukom, rješavamo svakodnevne izazove ili nosimo nekakav teški križ, možemo pronaći odgovore i nadu punu ljubavi kada tražimo Božju prisutnost na klanjanju. Nema sumnje da postoji mnogo priča o trenutcima preobrazbe u klanjanju pred Presvetim da ih nitko ne bi mogao sve zapisati.

Majka blizanaca rođenih s Down sindromom odgovorila svojom ljubavlju

Kada je ova majka podijelila na svom Facebook profilu priču o rođenju blizanki s Down sindromom, jedna osoba joj je rekla : "Ne bih željela te bebe, ako bi se moje takve rodile, bile bi odmah za posvojenje." Mama je imala savršen odgovor: “Dobro da nisu "darovane" tebi, nego meni. Bog je znao što čini dajući ove bebe pravim roditeljima koji bi ih voljeli bez obzira na to.” Gledajući ljubav koja je obavijala ove djevojčice, Bog je zasigurno znao što radi.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja