Budi dio naše mreže

Pročitajte potresno svjedočanstvo majke dječaka s Down sindromom.

/ mdj
Vjerujem da će svjedočanstvo jedne majke pomoći da znademo uvijek i svugdje pronaći ljubav, kao što je jedna majka pronašla, stoji na facebook stranici Župe Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije u Malešnici.
Živimo u svijetu koje danas sve manje i manje cijeni ljudski život. Štoviše, sve više i više želi određivati i nametati tko se smije roditi ili ne. Donose argumente koji su često izraz egoizma i nametnutih normi koje ne izviru iz ljudske nutrine i moralnih principa koji su usađeni u svakom čovjeku po Božjem naumu. Ljudski život počinje od začeća i time pravo začetoga na život. Početak života je uvijek na početku.
 24. rujna 2023. došao je Matej. Odmah su bez milosti rekli DOWN i krenuli redat moguće dijagnoze: „Mama on će vam vjerojatno imat probleme sa srcem, bubrezima….“ Mrak, tišina… ništa više nisam čula. Boljelo je više nego tatina smrt. Devet dana bolnice. Svaka pretraga strepnja. Voze ga u Vinogradsku da provjere srce, glavu…
Dolaze; Matej ima zdravo srce, zdrave bubrege, zdrava pluća, zdrava crijeva… Matej je zdrav. Nisu mi rekli da će on otopiti, omekšati moje srce. Nisu mi rekli da će on našu obitelj povezati. Nisu mi rekli da ću se više smijati. Nisu mi rekli da ću shvatiti smisao života i da ću nebitne ljude i nebitne stvari pustiti po strani. Ono što nisu mogli znati da Bog ima zadnju riječ i da sam ga cijelu trudnoću predavala Isusu. Matej ima kromosom viška, al Matej je zdrav. Gledaju ga kao 7 svjetsko čudo, ali oni ne znaju tko je vlasnik života i smrti i da je moj Bog LJUBAV i da nakon 8 mjeseci života s mojim anđelom ništa ne bi mijenjala, baš ništa. Smisao me pronašao. Ljubav me pronašla. Upoznajte Mateja.“ (I.P.)

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja