Budi dio naše mreže

Proslavili 65 godina braka - koja je njihova tajna?

''Nikada se nismo svađali u svom životu. Ljubili smo i poštovali jedno drugo, te nikada još nismo zaspali da zajedno Bogu nismo uputili svoju molitvu'' svjedoče Ivan i Danica Košutić iz Kapele Dvora.

/ kv/IKA
U župi svetog Luke Evanđelista u Lukaču, pod svečanim misnim slavljem u župnoj crkvi koje je predvodio župnik vlč. Mario Mesić, zajedničkih 65 godina braka proslavili su Ivan i Danica Košutić iz Kapele Dvora okruženi svojom djecom i obitelji. Ivan i Danica sklopili su svoj brak 24. 11. 1954. godine.
I danas svaku nedjelju zajedno dolaze na svetu misu, te svjedoče i žive ono što su obećali jedno drugome prije 65 godina!
Na početku misnog slavlja župnik je pozvao cijelu župnu zajednicu da mole za Ivana i Danicu, ali ih stavio i kao uzor mladim bračnim parovima kako je i danas kada su brak i obitelj u krizi moguće uz ljubav i poštovanje te povjerenje u Boga zajedno živjeti u braku dijeleći život. Pri kraju misnog slavlja župnik je Danici i Ivanu čestitao ovaj veliki jubilej darovavši im uspomenu i prigodni poklon.
Ono što su naši slavljenici poručili svima je da se nikada nisu svađali u svom životu, nego da su ljubili i poštovali jedno drugo, te da nikada još nisu zaspali da zajedno Bogu nisu uputili svoju molitvu! I danas svaku nedjelju zajedno dolaze na svetu misu, te svjedoče i žive ono što su obećali jedno drugome prije 65 godina.
Ključne riječi:
65 godina braka brak Obitelj

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja