Budi dio naše mreže

"Uvijek postoje dvije vrste ljudi. Oni koji dovode vašu vrijednost u pitanje i oni koji je ne dovode. Iako ima puno podjela, ovu nikako nemojte smetnuti s uma", napisao je vjeroučitelj Žuvela.

/ fe

Mario Žuvela vjeroučitelj je koji mnoge ljude nadahnjuje svojim stvaralaštvom. Pisanje duhovnih tekstova, pjesama i knjiga te uređivanje nekoliko vjerskih portala služi mu kao zahvala i svjedočanstvo o Gospodinu koji ga nadahnjuje kroz obitelj i svakodnevicu. Posljednje poticajno razmišljanje iz njegova pera donosimo vam u cijelosti.

Uvijek postoje dvije vrste ljudi. Oni koji dovode vašu vrijednost u pitanje i oni koji je ne dovode. Iako ima puno podjela, ovu nikako nemojte smetnuti s uma. Jer zaslužujete one koji vas neće potkopati kada im ispričate svoje snove već će reći: Vjerujem da to možeš učiniti. I iskreno to misliti. I dati punu podršku. A takvih je malo.

Zaslužujete one koji vas neće napadati kad pogriješite već će reći: Svakome se to može dogoditi.

Ne zaslužujete one koji jedno misle, drugo govore, a treće čine. Muka je uz takve boraviti duže vrijeme. Zapravo jako je teško kad u vaš život uđu ljudi čije misli morate dešifrirati i stalno provjeravati je li sve onako kako se vama učinilo da jest. A nije.

Zaslužujete jednostavne ljude, ljude kraj kojih srce osjeti da je to ono što vam treba. Ništa manje, ništa više od toga. Kad takve pronađete, budite dovoljno mudri i hrabri da ih učinite dijelom svoga života.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja