Budi dio naše mreže

SKAC Palma poziva mlade na novi ciklus radionica Više u slobodu: granice.

/ im

Postavljanje granica je važno jer predstavlja našu zrelost i spremnost da donosimo odluke neovisno o tuđim mišljenjima ili očekivanjima, našim iskustvima i povrijeđenostima. Granice znače sigurnost  i povjerenje nasuprot neprestanom propitivanju i strahu.

Radionice su namijenjene mladima od 18 do 30 godina, koji prepoznaju poteškoće u postavljanju granica, suočavaju se sa životnim promjenama i(li) preuzimaju nove odgovornosti. Ciklus se sastoji od 5 radionica koje će vam pomoći da kroz zadaće, vježbe, molitvu i dijeljenje s drugima vidite koje odgovornosti su vaše, što nije vaša odgovornost, gdje su i s kim su vaše granice propusne za dobro i loše, a gdje ste se i od koga zazidali.

Ciklus vodi tim psihologinja i p. Mislav Skelin, a rad se odvija u maloj grupi. Prvi susret organiziran je online 26. ožujka u 19 sati, nakon čega slijede četiri susreta uživo (9.4, 16.4, 23.4. i 30.4.).

Prijave za ovaj ciklus otvorene su do 25. ožujka u 19 sati, a prijavnica je ovdje.

Iz SKAC Palme pozivaju i na jednokratnu radionicu O patnji koja se održava u sklopu projekta „Više od kave na špici“, u subotu 23. ožujka u 10 sati (Zaklada Rhema, Ilica 28). Antonija Radoš, psihologica i psihoterapeutica, govorit će o smislu patnje i mogućim odgovorima na nju, kao i o tome kako pristupiti drugome koje pati. Za ovu radionicu nema dobnih ograničenja, a prijaviti se možete putem obrasca.

Ako imate bilo kakvih pitanja, budite slobodni javiti se na mail odnosi@skac.hr

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja