Budi dio naše mreže

Zaklada Marin Čilić otvorila natječaj za stipendije

Ove će godine biti uručeno dvadeset stipendija i jedna donacija. Bit će ovo druga generacija talentiranih mladih sportaša i glazbenika koji će, uz podršku stipendija našeg proslavljenog tenisača, još hrabrije koračati putem koji ih vodi do ostvarenja njihovih snova.

/ fr

Zaklada Marin Čilić danas je otvorila natječaj za projekt stipendija. Ove se godine dodjeljuju u nekoliko kategorija – deset glazbenih stipendija namijenjeno je učenicima osnovnih i srednjih glazbenih škola, deset stipendija za mlade sportaše srednjoškolce te jedna donacija školi.

Vjerujemo da će priče i uspjesi stipendista potaknuti ne samo djecu već i nas odrasle, da prepoznamo i podržimo prave životne vrijednosti te da nikada ne izgubimo vjeru u ljude

“Upoznati prvu generaciju stipendista usitinu je bila privilegija. Ta sjajna djeca divan su primjer i motivacija svima nama u Zakladi. A sve ono što su postigli tijekom protekle godine dodatno nas je motiviralo i zato smo odlučili povećati ukupan broj stipendija. Nadamo se da će i ove godine odaziv biti velik, a iako nas čeka nimalo lagan posao u odabiru stipendista, vjerujemo da će njihove priče i uspjesi potaknuti ne samo djecu već i nas odrasle, da prepoznamo i podržimo prave životne vrijednosti te da nikada ne izgubimo vjeru u ljude“, izjavio je Marin Čilić.

Prošlogodišnji stipendisti Zaklade Marin Čilić

Stipendije su namjenske, a prednost se daje kandidatima koji dolaze iz obitelji lošijeg imovinskog statusa. Prošle je godine dodijeljeno četrnaest stipendija, a ove će godine biti uručeno dvadeset stipendija i jedna donacija. Svi uvjeti natječaja kao i ostale informacije o radu Zaklade Marin Čilić mogu se pronaći na stranici Zaklade. Prijave je potrebno poslati na adresu elektroničke pošte info@marincilicfoundation.com, najkasnije do 5. prosinca u 18 sati.

Ključne riječi:
stipendije zaklada marin čilić

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja