Budi dio naše mreže

Volonterskim parkom na Zrinjevcu i koncertom na Rivi mladi najavili projekt "72 sata bez kompromisa"

Sunčano subotnje prijepodne okupilo je brojne Zagrepčane i Zagrepčanke, kao i volontere projekta "72 sata bez kompromisa" na zagrebačkom Zrinjevcu, koji je na dva sata postao Volonterski park pun smijeha, glazbe, druženja i međugeneracijske solidarnosti.

/ mp

Povodom najave projekta “72 sata bez kompromisa” koji se ove, šeste, godine zaredom od 17. do 20. listopada održava u Dubrovniku, Karlovcu, Metkoviću, Osijeku, Sinju, Sisku, Slavonskom Brodu, Splitu, Suhopolju, Zadru i Zagrebu, brojni su građani, mali i veliki, ove subote sudjelovali u pjesmi, kreativnim i ekološkim radionicama i igrama. Djeca su tako otišla svojim kućama s crtežima i sadnicama cvijeća, dok su oni stariji uživali u razgovoru uz Franck kavu i čaj. Ovo događanje nije propustio ni Dubravko Šimenc koji je podržao mlade volontere u njihovom doprinosu lokalnoj zajednici.

“72 sata bez kompromisa” u Zagrebu

“72 sata bez kompromisa” u Zagrebu

“72 sata bez kompromisa” u Zagrebu

“72 sata bez kompromisa” u Zagrebu

“72 sata bez kompromisa” u Zagrebu

Isto tako kao najavu za “72 sata bez kompromisa” u Splitu održan je humanitarni koncert za Sigurnu kuću – sklonište za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja. Okupljene Splićane i turiste odličnom svirkom ugrijao je i rasplesao brojnim hitovima poznati Taxi bend.

Humanitarni koncert u Splitu

Humanitarni koncert u Splitu

Humanitarni koncert u Splitu

Projekt “72 sata bez kompromisa” i ove godine obuhvatit će više od 4000 volontera koji će beskompromisno staviti svoje vrijeme, znanja, vještine i talente na raspolaganje te sudjelovati u više od 350 radnih, ekoloških i socijalnih akcija organiziranim u dječjim domovima, domovima za starije, udrugama, školama i drugim raznim institucijama.

Prijave za ovogodišnji projekt na www.72sata.hr su pri kraju, a “najzakačeniji” mladi volonteri od 16 do 30 godina već su prijavili svoje sudjelovanje znajući da je broj ‘prijava po gradu ograničen, a interes svake godine sve veći.

Ključne riječi:
72 sata bez kompromisa

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja