Budi dio naše mreže

Oratorij Don Bosca na Knežiji u Zagrebu djeluje ako ustanova u kojoj se kroz različite aktivnosti, s kulturnim, duhovnim i rekreativnim sadržajima mladima pruža cjeloviti odgoj, i sve s konačnim ciljem spasa duše.

/ fe

Odbojkaški klub Don Bosco traži prijedloge za izradu novog dresa, javili su na službenom Facebook profilu. Prijedloge i ideje mogu dati svi koji to žele, a najvažnije je da se svi vode sljedećim smjernicama: Don Bosco, mladi, djeca, oratorij, igra, odbojka, itd… Od velike je važnosti da u dizajnima prevladavaju tirkizno plava boja, kao i bijela te tamno navy plava.

Rješenja u pisanom obliku, crteže ili neki treći oblik izvedbe vaših ideja možete slati na adresu elektroničke pošte donbosco.zg@gmail.com. Javiti se možete i na broj mobitela 098 665 009. Natječaj je otvoren do četvrtka 24. rujna. Iz oratorija javljaju da su u potrazi i za grafičkim dizajnerom koji će ideju uobličiti i napraviti pripremu za tisak. Na radionici koja će biti organizirana po završetku natječaja, okupit će se najbolji predlagatelji, grafički dizajner i osoblje kluba. Pobjednička ideja i dizajn bit će nagrađeni.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja