Budi dio naše mreže

Ključna riječ: don-bosco

DON IVAN BOSCO Marija je učinila čudo

Don Bosco tada zamoli prisutne da ga prate jakom vjerom i molitvom Mariji Pomoćnici kršćana. Pristupi dječakovu krevetu, pomoli se i blagoslovi ga. Ubrzo nakon toga, dječaka pusti groznica i on živnu kao da nije ni bio bolestan. Svi su bili radosni i povicima veličali sveca. On im na odlasku reče da ne zaborave zahvaliti Mariji Pomoćnici.

VIDEO Mladi s Jaruna objavili video "Otac mladih"

"Draga djeco i dragi mladi, ako želite pronaći mjesto koje će biti poput vašeg drugog doma, mjesto gdje će te upoznati prave prijatelje, mjesto koje će vam pomoći da razvijete vaše talente i da postanete bolji ljudi i kršćani, onda se smjesta pokrenite i potražite vama najbliži oratorij", poručio je don Tomislav Lukač u razgovoru za Hrvatsku katoličku mrežu.

Voliš Don Bosca i mlade? Zasuči rukave i pomogni!

Oratorij Don Bosca na Knežiji u Zagrebu djeluje ako ustanova u kojoj se kroz različite aktivnosti, s kulturnim, duhovnim i rekreativnim sadržajima mladima pruža cjeloviti odgoj, i sve s konačnim ciljem spasa duše.

Zagrebačka župa djeci pomaže besplatnim online instrukcijama

Župa Duha Svetoga na zagrebačkom Jarunu od prošlog tjedna započela je s besplatnim online instrukcijama. Za Hrvatsku katoličku mrežu detalje donose voditelj oratorija don Mario Bobić te koordinatorica online instrukcija Monika Kajinić.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja