Budi dio naše mreže

Želiš li naučiti talijanski jezik i istovremeno omogućiti djeci u Ugandi školovanje tijekom ove školske godine koja počinje sad u veljači? Pridruži se našim tečajevima „Pod smokvom“! "Počinjemo sljedeći tjedan (10.1.2022.) pa stoga požurite s prijavom jer je ograničen broj mjesta", poručuju

/ dz

Želiš li naučiti talijanski jezik i istovremeno omogućiti djeci u Ugandi školovanje tijekom ove školske godine koja počinje sad u veljači?

Pridruži se našim tečajevima „Pod smokvom“! Naša misija ideja jest sljedeća: U mjestu Rwentobo u Ugandi misionarski djeluju Školske sestre franjevke Krista Kralja Bosansko-hrvatske provincije, a njihovo djelovanje uključuje i podupiranje odgoja i obrazovanja djece u tom mjestu. Kako bismo pomogli sestrama u njihovom apostolatu, polaznici našeg tečaja svojim dobrovoljnim novčanim prilozima osiguravaju sredstva za školovanje djece. Stoga, vaše učenje jednog novog stranog jezika bit će vama na izgradnju, a djeci u Ugandi će osigurati školovanje i prehranu tijekom sljedeće školske godine.

Znaš osnovne stvari iz talijanskog (određeni i neodređeni član, jedininu i množinu, brojeve, prezent), a želiš naučiti i perfekt, imperfekt, futur,…? Pridruži se A1.2 stupnju i ekipi Pod smokvom koja ima online susrete jednom tjedno (ponedjeljkom, utorkom ili četvrtkom od 20:00 do 21:30).

Znaš passato prossimo, ali ne i passato remoto. Znaš pronomi diretti i indiretti, ali ne i combinati e relativi? Pridruži se stupnju B1.1 i ekipi Pod smokvom i nauči još mnogo drugih stvari svakog ponedjeljka na online susretu od 20:00 do 21:30!

Znaš sva vremena u indikativu, ali ne i u konjunktivu koji se vrlo često koristi u talijanskom jeziku? Congiuntivo presente, passato, imperfetto e trapassato te čekaju Pod smokvom na stupnju B1.2 na online susretu svakog petka od 20:00 do 21:30!

Tečaj vode Školske sestre franjevke (s. Marina Jurišić i s. Maja Ivković) i Blaženka Miličić.

Počinjemo sljedeći tjedan (10.1.2022.) pa stoga požurite s prijavom jer je ograničen broj mjesta.
A za prijavu pošaljite svoje ime i prezime te e-mail kojim ste prijavljeni na Microsoft Teamsu na: ivkmaja@gmail.com

Sve dodatne informacije ćete dobiti prilikom prijave.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja