Budi dio naše mreže

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije organizirao je, u devetnici Sudamje, koncert moderne duhovne glazbe – Sudamja fest 2022.

/ hjb/IKA

Festival održan u subotu, 30. travnja, u velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa ujedno je bio dvadeseti rođendan festivala u čast sv. Dujma – zaštitnika grada Splita i Splitsko-makarske nadbiskupije. Na Sudamja festu 2022. nastupili su: VIS Abba, Anjel, Papa bend, Ivan Lučić, Branko Medak i VIS Veritas aeterna. Zbog iznenadnog događaja, svoj nastup su otkazali članovi VIS-a Aurora, a umjesto njih dvije skladbe su otpjevali članovi VIS-a Veritas aeterna i Papa benda.

Sudamja fest 2022. / Foto: Pastoral mladih Split

Voditelji programa bili su mladi iz Hrvatskog nadzemlja, a prijenos festivala mogao se pratiti na Facebook i YouTube kanalima Sudamja festa. Podsjetimo, Sudamja fest je hrvatski festival duhovne glazbe koji se svake održava u Splitu. U organizaciji Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije festival je pokrenut u spomen na zaštitnika grada Splita sv. Dujma.

Sudamja fest 2022. / Foto: Pastoral mladih Split

Cilj festivala je mladima grada Splita kroz pjesmu i prigodnu poruku približiti lik i poruku sv. Dujma, nebeskog zaštitnika grada Splita i Splitsko-makarske nadbiskupije. Cijeli koncert može se pogledati na  YouTube kanalu Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja