Budi dio naše mreže

Program "Jednostavno ljeto" – ljetni kamp na Modravama i Magis 2022. – projekt europskih isusovaca koji se do sljedeće godine održava u Hrvatskoj, dvije su velike manifestacije za koje SKAC traži volontere.

/ hjb

Različite mogućnosti volontiranja, mentoriranja i sudjelovanja u spomenutim ljetnim programima te predstavljanje istih bit će u dvorani SKAC-a Palma 26. i 28. listopada od 20:00 do 21:30, objavili su iz spomenute Udruge.

Poziv u Kristovu vojsku

Na susretu će biti predstavljeni programi “Jednostavno ljeto” i “Magis 2022.”, te konkretne informacije za one koji žele stjecati znanja i pomagati na području formacije mladih, logistike, financija, marketinga, promocije, kulture, sporta itd. Bit će prilike i za pitanja, zajedničko razlučivanje te druženje nakon formalnog dijela.

Bilo da ste član, volonter, sudionik nekog od programa, alumni ili se tek želite aktivirati, dobrodošli ste graditi Crkvu zajedno s nama!

Vjerujemo da ima mladih koji će se prepoznati u ovom pozivu i odazvati se te pomoći isusovcima i ekipi iz SKAC-a u organizaciji ovih korisnih i zanimljivih projekata!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja