Budi dio naše mreže

Nova platforma za katoličku glazbu - "SpotiCatolico"

Na aplikaciji "SpotiCatolico" dostupne su pjesme od 500-injak katoličkih izvođača koje se mogu slušati, dijeliti ili skinuti.

/ ps

Nova aplikacija SpotiCatolico je mjesto gdje možete slušati i skinuti pjesme preko 500-injak katoličkih izvođača, izvještava Rome Reports. 

Osnivač projekta, Kervin Frometa iz Catholic Music Digital Network je poručio kako je ideja nastala na temelju misli sv. Ivana Pavla II. koji je poručio kako treba svjedočiti evanđelje na nove načine i s novim žarom.

“Želimo putem ove platforma promicati glazbu koja će pomoći ljudima u njihovom duhovnom životu, da njihov osobni odnos i ljubav prema Bogu bude živa”, poručio je Frometa.

Aplikacijom žele učiniti katoliku glazbu još više dostupnom te pomoći katoličkim izvođačima na promicanju svojeg rada te omogućiti korisnicima otkrivanje novih autora. Omogućeno je i dijeljenje pjesama s prijateljima putem društvenih mreža kako bi korisnici mogli podijeliti svoje najdraže pjesme slavljenja.

Kako biste pronašli pjesmu samo trebate u tražilicu utipkati naziv pjesme ili molitve, a aplikacija je dostupna za sada na španjolskom, engleskom i portugalskom. Također je besplatna te se koristi Youtubeom i Spotifyom za puštanje glazbe, a može se to učiniti i putem iTunesa i Amazona.

Ključne riječi:
glazba spoticatolico

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja