Budi dio naše mreže

Iskoristite ovo ljeto za jedrenje i upoznavanje s ignacijevskom duhovnošću te doživite istinsko zajedništvo i upoznajte ljepote Jadrana – sve to uz udrugu Magis!

/ hk

Udruga Magis i ove godine organizira jesenski program Život na moru” od 26. rujna do 3. listopada. Riječ je o jedriličarskom kampu s polaskom iz Sukošana. 12 osoba, uključujući skipera i svećenika, zajedno će ploviti do Pašmana, Kornata, Dugoga otoka, Ugljana… Dob sudionika koji se mogu prijaviti je od 18 do 35, a duhovni pratitelj je p. Tvrtko Barun, SJ.

Život na moru / Foto: Udruga Magis

“Zamisli da ležiš na palubi. Pored tebe jednako tako opušteni, drugi radosni i mladi ljudi. Promatraš sunce koje polako zalazi iza jednog od mnogobrojnih Kornatskih otoka. Potaknut riječima koje je brodski duhovnik netom prije rekao, dok valovi polagano udaraju u pramac jedrilice, razmišljaš kako ti je malo potrebno za sreću… More, tišina, zajedništvo i tvoj Bog”, poručuju iz udruge Magis.

Doživi istinsko zajedništvo!

“Život na moru program je za one koji vole more i žele usput jedriti, one koji žele iskoristiti slobodne dane za ignacijevsku duhovnost, one koji žele doživjeti istinsko zajedništvo, one koji se žele istinski odmoriti, one koji žele osjetiti ljepote Jadrana”, istaknuli su na mrežnim stranicama udruge Magis te nadodali da je rok prijave do 15. kolovoza ili do popunjenja slobodnih mjesta.

Više informacija o programu te poveznicu za prijavu pronađite na mrežnoj stranici udruge Magis.

Život na moru / Foto: Udruga Magis

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja