Budi dio naše mreže

Hrvatsko nadzemlje će u srijedu 15. studenog 2023. održati susret pod nazivom "RANE". Zašto rane doživljavamo samo kao krvarenja na koži? Postoje li unutarnje rane i čime su izazvane? Kako ih liječimo i koji je liječnik najbolji? Možemo li svojim ranama utjecati na druge? To su neka od pitanja na koja će odgovoriti gost predavač Petar Jurčević, voditelj karizmatske zajednice sv. Ivan od Križa sa Splitskog Kamena. Program će se održati u Velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu s početkom u 20:30 sati.

/ mk
Na susretu će biti prikazani i dramski uradci iz radionice Hrvatskoga nadzemlja, a za glazbenu animaciju susreta zadužena je slavljenička služba MZ Sv. Ivan od Križa.
Nakon susreta bit će organiziran prigodni domjenak.

Mladi iz Hrvatskog nadzemlja svjesni su snage riječi koje svakodnevno izgovaramo i za vas su pripremili humorističnu najavu u njihovom stilu koju donosimo u cijelosti:

“Nema mi gorega od zanoktice na prstu! Pa to boliiiii više nego prekid dugogodišnje veze, više nego seljenje iz rodne kuće, ma više od Dinamove pobjede Hajduka! Dobro, ipak je Dinamova pobjeda veća rana od zanokt…” 

Ti stvarno misliš da je zanoktica smak svita??? Rastrojena obitelj, loša okolina u školi, maltretiranje na poslu je baš poželjno jer zanoktica je problem… 

Zašto rane doživljavamo samo kao krvarenja na koži? Postoje li unutarnje rane i čime su izazvane? Kako ih liječimo i koji je liječnik najbolji? Možemo li svojim ranama utjecati na druge? 

Na ova i mnoga druga pitanja odgovaramo treću srijedu ovoga mjeseca, a u goste nam dolazi Petar Jurčević u pratnji slavljeničke službe MZ Sv. Ivan od Križa. Naš gost predavač za sebe voli reći da je sluga pokorni, a sa sobom vodi navedenu vojsku koja će animirati cijeli susret. Ne znamo za vas, ali mi se baš veselimo studenačkom susretu! 

Tvoj je zadatak doći 15.11. u 20:30 sati u Veliku dvoranu Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu. Listopadskim smo susretom podigli letvicu vrlo visoko, bilo bi dobro da dođeš provjerit jesmo ostali na istoj razini he-he. Šuška se da su filmići ponovno grozni, da humora nema i da će opet bit loš domjenak. Najbolje ti je: dođi i vidi! 

P.S. Još uvijek surađujemo s Verbumom. Ako ništa, dođi po hranu za svoju dušu! 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja