Budi dio naše mreže

Ključna riječ: susret

Ne možemo nakon susreta s Gospodinom ostati isti

Pitam se koliko puta smo se približili Gospodinu, a pobojali smo se dotaknuti ga, pobojali smo uspostaviti kontakt s njim. Zašto se bojimo prići mu bliže? Što je to u nama što nas koči u našem odnosu s njim? Jesmo li spremni ozdraviti?

Hrvatsko nadzemlje poziva vas na susret pod nazivom "Rane"

Hrvatsko nadzemlje će u srijedu 15. studenog 2023. održati susret pod nazivom "RANE". Zašto rane doživljavamo samo kao krvarenja na koži? Postoje li unutarnje rane i čime su izazvane? Kako ih liječimo i koji je liječnik najbolji? Možemo li svojim ranama utjecati na druge? To su neka od pitanja na koja će odgovoriti gost predavač Petar Jurčević, voditelj karizmatske zajednice sv. Ivan od Križa sa Splitskog Kamena. Program će se održati u Velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu s početkom u 20:30 sati.

Preživio sam zlostavljanje. Papa Franjo se susreo sa mnom i promijenio mi život

Osoba koja je preživjela zlostavljanje, Juan Carlos Cruz Chellew, za ncronline.org svjedoči o tome kako mu je susret s papom Franjom promijenio život. Papa ga je 2021. godine imenovao članom Papinskog povjerenstva za zaštitu maloljetnika. Povodom nadolazeće desete godišnjice pontifikata pape Franje, Juan Carlosovo svjedočanstvo prevodimo u cijelosti.

Biskup Glasnović posjetio Udrugu „Rina Mašera“

Dubrovački biskup Roko Glasnović posjetio je u srijedu 8. veljače Udrugu „Rina Mašera“ gdje se susreo s korisnicima, zaposlenicima i roditeljima koji se u prostorijama udruge okupljaju svakog radnog dana.

Osam mitova o redovničkom pozivu

Ako si mislio da je redovnički život zastario, nefunkcionalan ili mrtav, nadamo se da sada možeš gledati mimo stereotipova i uvidjeti da je redovništvo dar Crkvi i svijetu.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja