Budi dio naše mreže

Ključna riječ: hrvatsko-nadzemlje

Humor 'Hrvatskoga nadzemlja' je uvijek (w)in?

Hrvatsko nadzemlje ne posustaje i ne odustaje. I ove treće srijede u mjesecu – i tako već deset godina – okupili su na svojoj redovitoj mjesečnoj tribini brojne mlade Splita i okolice u, doslovno i opet, prekrcanoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa. Tema je bila humoristična - „Humor je uvijek (w)in? - a gost predavač don Mario Buljević, stručnjak za ovo vrlo ozbiljno područje.

Doktor za humor don Marijo Buljević gostuje na susretu Hrvatskog nadzemlja

Susret mladih grada Splita u organziaciji Hrvatskog nadzemlja održat će se u srijedu, 15. svibnja u 20.30 sati u Nadbiskupskom sjemeništu pod nazivom "Humor je uvijek (w)in". Gost predavač je don Marijo Buljević, župnik Kaštel Lukšića te doktor za temu humora. Na susretu će pjevati zbor Mihovil iz splitske župe Kamen. Susret vode i animiraju Nadzemljaši.

Proslavljen deveti rođendan Hrvatskog nadzemlja uz fra Marina Karačića

Hrvatsko nadzemlje u srijedu, 20. ožujka, proslavilo je svoj deveti rođendan u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu tribinom naziva „Higijena srca“. Kakvo je to čisto srce, kako održavati srce čistim - pitanja su na koja je u svom predavanju odgovorio, od mlade publike dugoočekivani, gost predavač fra Marin Karačić.

DI ĆE TI DUŠA? Na susretu Hrvatskog nadzemlja gostovao don Ivan Terze

Posljednji susret Hrvatskog nadzemlja u ovoj građanskoj godini održao se u srijedu u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa pod naslovom „Di će ti duša?“. Mladi iz Hrvatskog nadzemlja ponovno su bogatim programom oduševili okupljenu mladež Splita i okolice; kao gosta predavača pozvali su don Ivana Terzu, župnika župe Pomoćnice kršćana na Kmanu, koji je progovorio o temi raja, čistilišta i pakla.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja