Budi dio naše mreže

Ključna riječ: hrvatsko-nadzemlje

Online susret Hrvatskog nadzemlja – „Šta se treseš?“

U srijedu, 17, studenoga, na internetskim platformama održao se novi susret Hrvatskog nadzemlja. Teme ovomjesečnog susreta pod naslovom „Šta se treseš?“, bile su strah i samopouzdanje, a predavač je bio profesor socijalne pedagogije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Splitu, dr. sc. Toni Maglica.

Prvi susret Hrvatskog nadzemlja u novoj sezoni

Početkom nove akademske godine krenula je i nova, ujedno 12., sezona Hrvatskog nadzemlja. Novu sezonu otvorili su susretom koji se održao na online platformama pod naslovom „TalenTI“. O toj temi govorila je Ivona Zgrabljić, osnivačica i idejna začetnica programa Edukator Kreator i voditeljica projekta Talent4You.

Hrvatsko nadzemlje izvelo pjesmu za tadašnjeg dubrovačkog biskupa Uzinića

Tada još dubrovački biskup mons. Mate Uzinić bio je u siječnju 2016. godine gost na tribini u Splitu koju je za mlade Splita svakog mjeseca na neku njima zanimljivu temu i uz puno drugih zanimljivih sadržaja organiziralo Hrvatsko nadzemlje. Prepuni kreativnih ideja publici su pjesmom predstavili biskupa gosta. Poslušajte kako je to napravio „Boy band Hrvatskog nadzemlja“, a tema tribine je bila: „Šta će mi Crkva?“

Online susret Hrvatskog nadzemlja: „Tetovaža ili blamaža?“

Posljednji susret Hrvatskog nadzemlja u ovoj akademskoj godini održao se u srijedu, 16. lipnja, u online formi. Bio je to ujedno i jubilarni 100. susret Hrvatskog nadzemlja koje uspješno djeluje već 11 sezona. Ovoga puta tema su bile tetovaže, a gost predavač bio je don Ivan Terze, župnik Župe Marije Pomoćnice kršćana na Kmanu i voditelj oratorija.

Don Tonči Matulić: Papa Franjo neumorno poziva na obnovu, na preobrazbu, na obraćenje!

Novi susret Hrvatskog nadzemlja na temu "Jel' Papa katolik?" održan je u srijedu 21. travnja na internetskim platformama, a predavač je bio prof. dr. sc. Tonči Matulić, svećenik Hvarske biskupije i profesor na KBF-u u Zagrebu. U uvodnim riječima svog predavanja prof. Matulić izrazio je nelagodu što se među vjernicima uopće spominje takva vrsta pitanja. Navodi da se u našoj kršćanskoj zajednici ne postavljaju takva otrovna pitanja koja ne služe na izgradnju i nisu zdrava hrana za našu dušu, već služe za razgradnju.

1 2 3 5
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja