Budi dio naše mreže

Hrvatsko nadzemlje će u srijedu, 19. listopada 2022., susretom mladih pod nazivom "Jesu li ČUDA moguća?" otvoriti svoju trinaestu sezonu. Program će se održati u Velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u 20:30. Gost predavač bit će popularni salezijanac don Damir Stojić, župnik na zagrebačkom Jarunu. U svome će predavanju mladima progovoriti o čudima te ćemo zajedno tražiti odgovore na brojna zanimljiva pitanja. Na susretu će biti prikazani i dramski uratci iz radionice Hrvatskoga nadzemlja, a za glazbenu animaciju susreta zadužen je VIS Veritas aeterna. Nakon susreta bit će upriličeno druženje uz smijeh i prigodnu zakusku.

/ im

Poziv na susret Hrvatskog nadzemlja donosimo u cijelosti.

Abrakadabra! Ćiribućiriba!
Neka započne još jedna akademska godina.
S njom i Nadzemlje nek se u dvoranu vrati,
Ako treba i ulaznice nek naplati.

Bilo bi čud(n)o da se vratimo na ekrane, s obzirom na to da je virus pobjegao glavom bez obzira. Odlučno i hrabro koračamo prema prvoj trećoj srijedi ove sezone.  Prvi susret u ovoj akademskoj godini dolazi na temu ČUDA. Ruku na srce pa neka duša govori, na naša pitanja o čudima ne može odgovoriti svatko. Stručnjak čiji se životni put seli iz Kanade seli u Hrvatsku, koji godinama usmjerava i vodi mlade Zagrepčane (kaj ne?) i koji se trudi naučiti sve padeže, otvara trinaestu sezonu Hrvatskoga nadzemlja!!!  Znamo da znate o kome je riječ! Punih srca i još punije dvorane očekujemo svima nam dragog don Damira Stojića koji će nam odgovoriti na mnoštvo pitanja: što je uopće čudo, postoje li velika i mala čuda, je li čudo uvijek Božje čudo te kako odgovoriti onima koji tvrde da su čuda namještaljke.

Opet, znamo da smo vam zagolicali maštu pa odmah dogovaramo zajedničko druženje treću srijedu mjeseca listopada, točnije: 19.10. u 20:30 sati u Velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu.

Kako bi sve prošlo u veselom tonu susret će pjevanjem začiniti VIS Veritas Aeterna, a svojim skečevima obogatit će ga (kao i uvijek) nadzemljaški amaterski glumci.  Vaše je da dođete na vrijeme i zauzmete najbolju sjedalicu u dvorani, a iza Vas čeka i domjenak.

P.S. S obzirom na to da je nova sezona možete bit sigurni da su grickalice friške.  E da, ovu ste sigurno dosad negdi čuli: Vidimo se!!!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja