Budi dio naše mreže

Svima dobro poznati susreti na Svetom Duhu započet će u četvrtak, 13. siječnja. Fra Stjepan Brčina najavio je na svojem Instagram profilu ciklus predavanja na temu ljubavi. U nastavku pročitajte što vas sve očekuje.

/ im

Fra Stjepan Brčina, voditelj evangelizacijske zajednice „Maksimilijan Kolbe” u crkvi sv. Antuna Padovanskog na zagrebačkom Svetom Duhu na svojem Instagram profilu najavio je novi ciklus predavanja na Svetom Duhu. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Dragi mladi, nakon kratke pauze za Božić ponovo se vidimo ovaj četvrtak 13.1.2022. Pred nama je ciklus predavanja na temu ljubavi. Zašto ova tema? Pa dav se potakne, ohrabri za ljubav. Mnogi ste već razočarani, nestrpljivi i zbunjeni gdje više naći pravu osobu? Mnogi od vas mislite da je samo problem kod drugih a sami ne vidite svoju afektivnu nezrelost i manjak samopouzdanja pogotovo dečki koji su jaki na društvenim mrežama a uživo ne smije curu pogledati u oči. Puno se cura žali da im prilaze krivi dečki, jeste razmislile kakvu poruku šaljete svojim izgledom, ponašanjem i naravno mjestom izlaska? Sve su ovo razlozi da o tome pričaju naši gosti predavači iz iskustva. Vas samo potičem da dođete i da se pokrenete s mrtve točke.

Dosta kuknjave, treba raditi na sebi, naučiti nešto novo, promijenit možda stav pa ćeš vidjeti.

Dosta kuknjave, treba raditi na sebi, naučiti nešto novo, promijenit možda stav pa ćeš vidjeti. Ovo nije poziv na upoznavanje NEKOGA već poziv da upoznate SEBE. Ponekad imam osjećaj da ste neprijatelji najveći sami sebe, ne poštujete se i ne volite. Kad voliš sam sebe ( ne narcisoidno) bit ćeš voljen i od drugih. Dragi mladi, lijepo je da držite do vanjštine, ali samo zbog tvog vanjskog izgleda nitko neće ostati s tobom, mi ljubimo srcem ne izgledom. Kakvo ti je srce? Dali ga treniraš ( kao mišiće tijela) uljepšavaš i nadograđuješ ( kao nokte i trepavice) ili ga prekrivaš plastičnom ljepotom i ne dopuštaš da prima i daje ljubav. Naravno ovo pišem onima koji vjeruju i žele ljubav. Uvjeren sam da ima i onih koji su je odbacili, pogazili, i pretvorili u materijalnu korist. “Siromaštvo, kašalj i ljubav ne mogu se nikako sakrit”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Stjepan Brčina (@stjepanbrcina)

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja