Budi dio naše mreže

Pogledajte kako su se mladi okupili na tradicionalnom "Marija festu" u Molvama, pod geslom "Ojunači se!"

/ ps/IKA

Mladi Varaždinske biskupije okupili su se na tradicionalnom marijanskom hodočašću u Župu Uznesenja BDM u  Molvama. Ovogodišnji Marija fest, održan u nedjelju, održan je pod geslom “Ojunači se”.

Foto: Nacionalni centar Vojske Bezgrešne

Foto: Nacionalni centar Vojske Bezgrešne

Organizatori susreta i ove su godine bili Nacionalni centar Udruge Vojske Bezgrešne, Ured za pastoral mladih Varaždinske biskupije i Župa Molve.

Kao i mnogi susreti ove godine, održan je u nešto drugačijem obliku, pridržavajući se epidemioloških mjera.  Sudjelovali su mladi iz Čakovca, Varaždina, Koprivnice, Novigrada, Virja, Đurđevca, Pitomače i Molva. Onima koji nisu mogli biti prisutni uživo omogućeno je praćenje susreta putem izravnog prijenosa na društvenim mrežama.

Foto: Nacionalni centar Vojske Bezgrešne

Tako je u bogat program mladih bila uključena kateheza vjeroučitelja Saše Josipa Mileca, prilika za ispovijed i misa u 16:30 koju je predslavio povjerenik za mlade vlč. Tihomir Kosec i župnik vlč. Zdravko Tuba. Mladi koji su pratili putem videoprijenosa i njihove nakane na poseban su način bili uključeni u molitve za vrijeme euharistijskog klanjanja.

Susret su svojim talentima obogatili pjevači Zbora mladih Varaždinske biskupije.

Foto: Nacionalni centar Vojske Bezgrešne

Foto: Nacionalni centar Vojske Bezgrešne

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja