Budi dio naše mreže

Festival je započeo jučer, 13. kolovoza i traje do danas, 14, kolovoza, u poljskom marijanskom svetištu Jasna Gora. Na Festivalu se inače okupi i oko 100 tisuća posjetitelja.

/ hk

Mlada hrvatska pjevačica duhovne glazbe Vanessa Mioč pobijedila je s pjesmom “Vjerujem” na Festivalu kršćanske glazbe pod nazivom “Luminous Side of Force” odnosno “Svjetla strana sile”.

Mioč je pobjednica prvoga dana festivala – posebnog dijela programa na kojem se natjecalo osam mladih umjetnika iz cijeloga svijeta u kategoriji za najbolju kršćansku pjesmu. Prvoga dana podijeljene su dvije nagrade: onu publike odnijela je djevojka iz Poljske, a naša Vanessa odnijela je pobjedu glasovanjem natjecatelja.

Zahvalna sam Gospodinu što sam mogla biti tamno i upoznati te ljude!

Festival je započeo jučer, 13. kolovoza i traje do danas, 14, kolovoza, u poljskom marijanskom svetištu Jasna Gora. Na Festivalu se inače okupi i oko 100 tisuća posjetitelja.

“Prvi put sam ostala bez teksta. Stvarno nisam to očekivala. Zbilja sam bila sretna što uopće mogu biti tamo. Zahvalna sam Gospodinu što sam mogla biti tamno i upoznati te ljude. Već to je bila ogromna pobjeda. Ovo je bio samo šlag na torti. Zahvalna sam svima, počevši od moje druge obitelj MZ Srce Isusovo i Alana, svih ljudi koje sam tamo upoznala, mojih prijatelja i obitelji koji su me podržavali molitvama. Još ne shvaćam što se dogodilo”, rekla je Vanessa Mioč u javljanju za HKR.

Veliko je to priznanje za njezino umjetničko djelovanje! Vanessinu izvedbu pjesme nakon proglašenja možete pogledati na poveznici.

Na Vanessu je ponosan i pjevač duhovne glazbe te njezin prijatelj Alan Hržica!

A prije početka Festivala, u emisiju Aktualno HKR-a Vanessa Mioč se javila između dviju tonskih proba.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja