Budi dio naše mreže

"Ovo je većini posjetitelja bila prava avantura jer se mjesto održavanja koncerta doslovno moralo tražiti uz mapu. Naime, kamp pod nazivom „Oaza Kraljice Mira“ na Krku smješten je na brdu, ali na skrovitu mjestu", poručuju iz Molitvene zajednice Srce Isusovo. Ondje je Alan Hržica u pratnji Vanesse Mioč i benda Srce Isusovo održao još jedan koncert duhovne glazbe.

/ dz

Još jedno putovanje i još jedan predivan koncert. Ovo je većini posjetitelja bila prava avantura jer se mjesto održavanja koncerta doslovno moralo tražiti uz mapu. Naime, kamp pod nazivom „Oaza Kraljice Mira“ na Krku smješten je na brdu, ali na skrovitu mjestu. Jako je lijepo uređen, priroda je oko njega divna, a sve je upravo savršeno predviđeno baš za molitvene skupove, duhovne obnove i koncerte.

“Našeg je gitarista Andreja Grozdanova na trenutak uhvatilo malodušje jer je racionalno predviđao kako će zbog otežanoga pristupa na koncert doći jako malo ljudi. Naravno da je i Andreja, ali i sve nas nevjerne Gospodin ponovno iznenadio svojom providnošću poslavši nam sjajnu publiku, koja je ispunila prostor, i dva sata zajedno s nama pjevajući slavila Božju ljubav”, poručuju iz Zajednice.

Večer je počela svetom misom koju je predvodio župnik vlč. Anton Valković, ujedno i domaćin cijeloga susreta, uz pomoć Renata Gunjevića, čovjeka po čijem se srcu i dogodio ovaj koncert.

“Tijekom sutrašnjega dana dobili smo brojne poruke posjetitelja, a jedna od nama najsimpatičnijih bila je ova: Imam potrebu zahvaliti vam. Sinoć sam na vašem koncertu bila sa svojim ocem, koji inače nije praktičan vjernik. Ovo su njegove riječi: ‘Hvala ti, bilo je predivno!’

Drago nam je kad pjesma dotakne nečije srce, a pogotovo onih koji su trenutno udaljeni od vjere. Zahvalni smo na ovome poslanju i da na ovaj način – glazbom – možemo svjedočiti ljubav prema našem Isusu”, poručuju iz Molitvene zajednice Srce Isusovo.

Alan Hržica, u pratnji Vanesse Mioč i benda Srce Isusovo nastavlja turneju. Sljedeća im je destinacija Šibenik, župa Sv. Antuna Padovanskog, u utorak, 3. kolovoza. Pozivaju sve koji su u blizini da dođu i da zajedno slave Gospodina. Pred njima su još koncerti i 22. kolovoza u Rijeci te 12. rujna u Čiovu.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja