Budi dio naše mreže

"Bog liječi bolesne, oslobađa zarobljene, spaja lomove. Sve ono što je na zemlji razbijeno, slomljeno, kod Tebe Bože, bit će potpuno, cijelo i obnovljeno! Volim te Hrvatska", istaknula je mlada umjetnica Eva Vukina prilikom objave svoje nove slike posvećene Hrvatskoj i cijelom svijetu zbog širenja koronavirusa.

/ hk

“Ova slika je moja molitva za Domovinu, za svijet! Isuse, hvala što dopuštaš ovu patnju! Osjećam tugu i ponos, osjećam zajedništvo, osjećam Tebe, Tvoje korake koji ponovno prolaze Križni put. Dijelimo Tvoju patnju. Nema straha jer idemo Tvojim putem, putem Spasenja. Hvala na našim Veronikama i Šimunima, hvala što Te možemo susrest živog, ovdje u ljudima, u bolesnima, u stradalima, previjati Ti rane, napajati te i tješiti”, istaknula je Vukina na svome Facebook profilu.

Nema straha jer idemo Tvojim putem, putem Spasenja!

“Teško je, nema Mise, osjećamo prazninu i udaljenost od Tebe, ali ne, Ti si u svakom mojem bližnjem. E da, vrijeme je da te dublje sretnemo u drugima, s onima s kojima smo svakodnevno. Bog liječi bolesne, oslobađa zarobljene, spaja lomove. Sve ono što je na zemlji razbijeno, slomljeno, kod Tebe Bože, bit će potpuno, cijelo i obnovljeno! Volim te Hrvatska”, zaključila je Vukina naglasivši kako je sliku slikala sa suzom u oku.

Eva Vukina je mlada umjetnica koja predivno slika kršćanske motive. Javnost je s radom Eve Vukine posebno bila upoznata na ovogodišnjem koncertu “Progledaj srcem” kada je ova mlada umjetnica za vrijeme trajanja koncerta u svega nekoliko minuta nacrtala Mariju koja bdije nad Arenom Zagreb.

Završila je Akademiju primijenjenih umjetnosti u Rijeci prije godinu dana kad je obranila diplomsku radnju, a danas živi u Čakovcu gdje je i rođena i odrasla.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja