Budi dio naše mreže

Ključna riječ: eva-vukina

Eva Vukina: Slika Vodotornja se raspala na pet komada – pet Isusovih rana!

"Mi smo sad slobodna država zahvaljujući prolivenoj, nevinoj krvi Vukovara. Taj nestali komad je glava te slobodne golubice, to su naši poginuli branitelji, to je ta rupa na slici, rupa u našim srcima, srcima poginulih branitelja. Slika je dovršena. Vukovar je bio slomljen, a sada je obnovljen. Hvala ti Isuse", poručila je mlada umjetnica Eva Vukina, svjedočeći o nevjerojatnom događaju koji šalje snažnu i ohrabrujuću poruku.

Vukovarski vodotoranj nosi divnu simboliku – simboliku uskrsnuća!

U povodu obnove Vukovarskog vodotornja, mlada akademska umjetnica Eva Vukina naslikala je slike Krista i Vukovarskog vodotornja te poslala poruku: "Vjerujem da kao što vodotoranj sjaji, da tako sjaje uz Isusa i svi oni koji su se borili do smrti za svoje bližnje, za Boga, za Domovinu".

Izložba Eve Vukine o hrvatskim svecima i blaženicima

Prva samostalna izložba Eve Vukine bit će organizirana u nekoliko gradova diljem Hrvatske, a mlada umjetnica je na društvenim mrežama navela kako se veseli ovoj "turneji sa svecima pomoću koje želi promovirati Božju veličinu".

Nova slika Eve Vukine: Moja molitva za Domovinu i svijet!

"Bog liječi bolesne, oslobađa zarobljene, spaja lomove. Sve ono što je na zemlji razbijeno, slomljeno, kod Tebe Bože, bit će potpuno, cijelo i obnovljeno! Volim te Hrvatska", istaknula je mlada umjetnica Eva Vukina prilikom objave svoje nove slike posvećene Hrvatskoj i cijelom svijetu zbog širenja koronavirusa.

Eva za Novu Evu – majicama do nove evangelizacije

Nova Eva realizirala je novi projekt evangelizacije u suradnji s "Eva Vukina Art". Mlada umjetnica Vukina izrađuje majice s kršćanskim motivima i porukama, a na prvim majicama nalazi se lik sv. Majke Terezije.

Nova slika Eve Vukine: Uskrsli Krist grli Vukovar

Povodom 28. obljetnice žrtve Vukovara, akademska umjetnica Eva Vukina nacrtala je novu sliku inspiriranu patnjama toga Grada heroja. Vukina je prikazala kako uskrsli Krist grli Vodotoranj - znak palog Vukovara i tako ponudila znak nade.  

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja