Budi dio naše mreže

Ključna riječ: eva-vukina

EVA VUKINA Brak je svet, za brak se treba pripremiti i boriti!

"Brak je svet, za brak se treba pripremiti i boriti, biti spreman na odricanje i žrtvu... Odricanja i žrtve vode nas k Isusu", napisala je akademska umjetnica Eva Vukina iz Čakovca na društvenim mrežama. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

Hrvatski sveci i blaženici Eve Vukine kod kapucina u zagrebačkoj Dubravi

U sklopu devetnice sv. Leopoldu Bogdanu Mandiću, na blagdan bl. Ivana Merza u ponedjeljak 10. svibnja u župnoj i samostanskoj crkvi sv. Leopolda Bogdana Mandića kod franjevaca kapucina u zagrebačkoj Gornjoj Dubravi otvorena je izložba "Hrvatski sveci i blaženici u našem narodu" akademske slikarice Eve Vukine.

BOŽJE "SLUČAJNOSTI" U UMJETNOSTI Vukina preklapanjem radova preklopila lica Krista i Stepinca

Bliži se prva samostalna izložba Eve Vukine u rodnom gradu Čakovcu. To je izložba "Hrvatski sveci i blaženici u našem narodu" koja putuje Hrvatskom skoro godinu dana. Za tu priliku sprema se zajedno s bratom, a već u samim pripremama "ostala je u čudu" zbog spoznaje kako su predivne Božje "slučajnosti". Pogledajte kako izgledaju dva preklopljena rada Eve Vukine s izložbe te koju poruku nose.

Eva Vukina: Znam, Isuse, da si s nama!

"Gledajući fotografije razrušene Petrinje naišla sam na jednu na kojoj izvlače ozlijeđenog čovjeka i spuštaju ga dolje, kao da sam ugledala Isusa kojeg skidaju s križa. Znam da je tako, znam, Isuse, da si s nama i znam da si ti svaka ta osoba stradala u potresu, a da svi oni koji pomažu ranjenima, pomažu Tebi", napisala je na društvenim mrežama mlada talentirana umjetnica Eva Vukina.

1 2 3 4
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja