Budi dio naše mreže

Potresnim crtežom na zidu talentirana mlada umjetnica Eva Vukina iz Čakovca dala je podršku zaštiti života nerođenih na početku korizmene molitvene inicijative "40 dana za život".

/ dt

“Toliko nerođene djece suobličeno je s Isusom, proživljava s Njim Križni put, a vjerujem i mnoge majke s njima koje su pritisnute sa svih strana. Molimo posebno u ovoj Korizmi za njih! Skupa smo svi u patnjama, mi smo jedno u Kristu! Koračajmo s Isusom kroz pustinju i mijenjamo sebe pa tako i ovaj napaćeni svijet”, napisala je na društvenim mrežama Eva Vukina, dajući tako podršku molitvenoj incijativi “40 dana za život” i zaštiti života nerođenih.

Crtež kredom / Eva Vukina

“Nebo je puno malih anđela čiji su pogledi usmjereni prema Zemlji. Oni neumorno traže lica svojih majki koja su smrknuta i u očaju. Plaču nad njima jer ih žele utješiti, ublažiti njihovu bol nastalu na srcu. Bol je obostrana. Srce majke je prepolovljeno, ali još uvijek povezano tankom niti njezine ubijene savjesti i djetetove čežnje za majčinim toplim krilom kojeg nikada neće osjetiti.

Na Zemlji se čuju majčini jecaji i polovični otkucaji srca, a Nebom odjekuju riječi malenih : ‘O, majčice moja, volim te i molim za tebe!’ Nerođena dječica smjestila su se u ruke Isusa i nebeske Majke i tamo pronašla svoj novi Dom”, poručuje mlada umjetnica Eva Vukina.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja