Budi dio naše mreže

U subotu, 23. rujna 2023. u sportskoj dvorani Novog Travnika upriličen je koncert duhovne glazbe, najveći do sada u povijesti srednje Bosne.

/ mdj

Dvije tisuće radosnih duša svesrdno je slavilo Boga kroz pjesmu i molitvu. Već od prvog takta, ljudi su ustali na noge, pokazujući koliko su željno iščekivali ovakav događaj. 

Za molitveni dio programa bili su zaduženi vlč. Sandro Jurešić, vlč. Boris Plavšić i fra Ivan Matić. Svima poznati fra Ivan Matić, kao specijalni gost Alana Hržice, otpjevao je tri pjesme, unoseći dodatnu radost među sve prisutne.

Alan Hržica, zajedno sa svojim bendom, uronio je prisutne u atmosferu slavljenja Boga, pjevajući s izmjeničnim kratkim svjedočanstvima i duhovnim nagovorima.

Foto: Molitvena zajednica Srce Isusovo

Mnogi svećenici i laici pobrinuli su se za organizaciju ovog susreta na visokoj razini. Glavna uzdanica organizacije bila je Župa Presvetog Trojstva iz Novog Travnika, pod vodstvom župnika don Ante Ledića. Ovaj koncert također je označio i svečano obilježavanje 20. godišnjice postojanja te župe.

Mnogi su posjetitelji nakon događaja svjedočili da je ovo bilo iskustvo prave duhovne obnove, kako za dušu tako i za tijelo.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja