Budi dio naše mreže

Ključna riječ: koncert-duhovne-glazbe

DESET GODINA "PROGLEDAJ SRCEM"

Slavljenički koncert „Progledaj srcem“ održat će se 25. svibnja 2024. u Areni Zagreb. Ulaznice su 100 dana prije koncerta gotovo rasprodane. Program će početi duhovnom obnovom u 18 sati. Vodit će je don Damir Stojić i Božja pobjeda te pater Sebastian Šujević i Alan Hržica. Slavljenje je na rasporedu od 20 sati.

Ulaznice za koncert duhovne glazbe „Srce za Ugandu“ u Splitu gotovo rasprodane!

Za izgradnju nove misije u Ugandi pjevaju Vanessa Mioč, fra Marin Karačić, sestre Ramljak, sestre Palić, zbor Mihovil i Dražen Zečić. Cijele tribine su već rasprodane, kao i dio partera, što znači da će samo oni najbrži još uspjeti kupiti svoju ulaznicu za parter jer je u prodaju pušten i posljednji, ograničen kontingent ulaznica.

Koncert Alana Hržice u Beču

Koncert duhovne glazbe u izvedbi poznatog glazbenika Alana Hržice održan je u subotu, 25. studenoga 2023., u crkvi Pfarrgemeinde Hl. Kreuz.

Veliki koncert Alana Hržice u Domu sportova

Alan Hržica održao je veliki koncert moderne kršćanske glazbe u dvorani Doma sportova u subotu, 28. listopada. Posjetitelji su uživali u snažnom duhovnom iskustvu, slaveći Boga kroz molitvu i zvuke omiljenih duhovnih pjesama.

DOĐITE I VI Koncert "15 godina zajedno"

Zvonimir Kalić ove godine obilježava 15 godina svog aktivnog rada, djelovanja i stvaralaštva u duhovnoj glazbi, zajedno sa svojim timom autora i producenata, kao i sa svojim pratećim bandom Noelom koji slavi 10 godina postojanja. Tim povodom pozivaju sve ljubitelje duhovne glazbe, drage prijatelje i mnoge druge vjernike koji žele Gospodina slaviti pjesmom da im se pridruže na zajedničkom obljetničkom koncertu.

5. jubilarni koncert "Ljiljani - pjesma za nebesa"

Peti po redu koncert duhovne glazbe "Ljiljani - pjesma za nebesa" održat će se u Voloderu 8. lipnja, uoči proslave zaštitnika Župe - sv. Antuna Padovanskog, kojem je koncert i posvećen, s početkom u 21:00.

Pulska katedrala ugostila koncert Alana Hržice

Alan Hržica s gostima je u subotu, 6. svibnja u pulskoj katedrali Uznesenja BDM održao koncert za vjernike koji su, iz svih dijelova Porečke i Pulske biskupije, ispunili katedralu.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja