Budi dio naše mreže

U travnju je izašlo jedno od najiščekivanijih domaćih izdanja koje pripada Marku Perkoviću Thompsonu, a koje je ušlo direktno na prvo mjesto tjedne liste prodaje. Drugu poziciju zauzima još jedno kompilacijsko izdanje, a riječ je o albumu raznih izvođača pod nazivom 40 godina Uskrs Festa, također u izdanju Croatia Recordsa.

/ bg

U travnju je izašlo jedno od najiščekivanijih domaćih izdanja koje pripada Marku Perkoviću Thompsonu, a koje je ušlo direktno na prvo mjesto tjedne liste prodaje. Box set Original Album Collection u izdanju Croatia Recordsa sadrži njegovih prvih šest albuma unutar kojih su neki od najpoznatijih hitova nastalih tijekom Thompsonovog izvođačkog i autorskog sazrijevanja. Među ostalima, tu su i pjesme poput Lijepa li siZaustavi se vjetreStari seGeni kameniMoj Ivane i brojni drugi.

Drugu poziciju zauzima još jedno kompilacijsko izdanje, a riječ je o albumu raznih izvođača pod nazivom 40 godina Uskrs festa, također u izdanju Croatia Recordsa.

Ovo trostruko CD izdanje predstavlja još jedan novitet na listi prodaje, a izašao je krajem travnja kada je održan ovaj tradicionalni susret u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

U top 5 najprodavanijih albuma našli su se još i Amira Medunjanin s albumom Live At Arena, zatim Zoran Predin & Damir Kukuruzović Django Group i izdanje Zoran pjeva Arsena te Vlatko Stefanovski i njegov album Live At Lisinski.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja