Budi dio naše mreže

UŽIVO IZ SPLITA Sudamja fest u programu Hrvatskog katoličkog radija

U subotu, 4. svibnja 2019., u Dioklecijanovim podrumima u Splitu s početkom u 21 sat održava se „Sudamja fest 2019.“ – festival popularne kršćanske glazbe u organizaciji Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije. Zbog najave lošeg vremena Festival se neće održati na peristilu kako je bilo predviđeno, a prenosit će ga Hrvatski katolički radio. Voditelji festivala bit će poznati voditelji s HKR-a: Diana Tikvić i Branimir Gubić.

/ sk

Na Sudamja festu 2019. godine nastupaju: Papa band, Davor Terzić, Frama „Posušje“, VIS „Aurora“, Branko Medak, VIS „Stvoreni“, Zbor „Krstitelj“, VIS „Veritas aeterna“, Damir Topić, Tomislav Nosić, Josip Ćulumović, Anjel, Antonio Tkalec te gosti festivala Bogoslovski „Ben(d) Sirah iz Zagreba. Ukupno će biti izvedeno 13 novih duhovnih pjesama. Više o pjesmama i izvođačima možete pročitati OVDJE!

Sudamja fest pokrenut je u spomen na zaštitnika grada Splita sv. Dujma. Festival organizira Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije. Cilj festivala je mladima grada Splita kroz pjesmu i prigodnu poruku približiti lik i poruku sv. Dujma, nebeskog zaštitnika grada Splita i Splitsko – makarske nadbiskupije.

“Dolaskom na festival svatko od nas učvrstit će svoju vjeru jer je  od pjesama i pjevanja puno važnija dimenzija duhovno buđenje”, istaknuo je u razgovoru za emisiju Aktualno HKR-a direktor festivala don Mihael Prović.

Organizacijski odbor Sudamja festa čine generalni direktor dr. sc. don Mihael Prović, izvršni direktor Duje Gale te kao umjetnički direktor Sudamja festa Antonio Grkeš. Festival će se moći slušati uživo putem Hrvatskog katoličkog radija koji kao neprofitni nacionalni radio svojim signalom pokriva gotovo cijelo područje Hrvatske, a može se slušati u BIH te zahvaljujući dostupnosti mobilne aplikacije HKM-a i interneta u cijelom svijetu.

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja