Budi dio naše mreže

Poslušajte novu pjesmu grupe "Adoramus Te" predstavljenu u Sacro ritmu

Gosti HKR-ove emisije Sacro ritam bili su obitelj Breskovac, odnosno sestre Lea i Iva s tatom Mariom koji čine sastav "Adoramus Te" iz Irske. Predstavili su novu pjesmu "God's Love".

/ at

Kako je urednik i voditelj emisije Sacro ritam Slavko Nedić, istaknuo tijekom gostovanja obitelji Breskovac, ova krasna obitelj glazbeno djeluje pod imenom “Adoramus Te“.

Tata Mario: “Njihovi anđeoski glasovi prenose emocije, a duhovna glazba u tome pomaže jer jedno je komunicirati svjetovnu poruku, a drugo duhovnu poput Božje ljubavi.”

Pjesma “God’s Love” prva je objavljena pjesma grupe te kako navode gošće podjednako su kreativno sudjelovale u nastanku pjesme. Mlade glazbenice imaju veliku obiteljsku podršku, a njihov otac je u emisiji naveo kako su djevojke oduvijek pjevale i voljele glazbu. “Supruzi i meni je jako drago što su pronašle svoj poziv u duhovnoj zajednici i u Crkvi. One imaju svoju priču i izvan Crkve i izvan duhovnog djela jer glazba im je oduvijek bila posebna stvar”, naveo je ponosni otac Mario.

“Adoramus Te” u Sacro ritmu

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja