Budi dio naše mreže

Šesti Antunovski hod mladih i ove je godine najavljen novom pjesmom koja će se 8. lipnja zasigurno pjevati zagrebačkim ulicama.

/ mk

Antunovski hod mladih već se tradicionalno najavljuje predstavljanjem prigodne pjesme. Organizatori Hoda objavili su pjesmu pod nazivom „Tko daje srce, daje sve”, što je ujedno i geslo ovogodišnjeg, šestog Antunovskog hoda mladih.

Pjesmu izvodi grupa Ješua koju čine Manuela Krstanović, Ana Ladan, Jelena i Ana Vidojević, članice slavljeničkog tima Evangelizacijske zajednice Sveti Duh. Violinske dionice odsvirala je Ana Vidojević, a gitare Tomislav Presečki.

Autori su teksta i glazbe Mislav Ramljak i Ana Vidojević, dok glazbenu produkciju i aranžman potpisuje Goran Kovačić.

Za videoprodukciju zaslužna je Evangelizacijska zajednica Sveti Duh, a za snimanje Gabrijel Fabić, Andrej Bešlić i Tomislav Dunđer, a za rasvjetu fra Filip Pušić.

Šesti Antunovski hod mladih održat će se 8. lipnja 2024. s početkom u 12 sati u svetištu sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Hod organizira Centar za promociju duhovnih zvanja franjevaca konventualaca pod vodstvom fra Stjepana Brčine, a u suradnji sa župama svetog Antuna Padovanskog na Svetom Duhu i svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima te s Evangelizacijskom zajednicom Sveti Duh s kojom redovito organizira Duhovno-duhovite večeri za mlade.

Obogatite ovo radosno radosno, 16 kilometara dugo, hodočašće prema bazilici sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu i svojim prisustvom, molitvama, pjesmom i slavljenjem Gospodina.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja