Budi dio naše mreže

Alan je rekao kako ovim glazbenim spotom zapravo nudi jedan mali film koji će dostojano prikazati veličanstvenu duhovnu pjesmu, a veličanstvena je zato što je posvećena Bogu.

/ fe

“Cijeli album Pod tvojim pogledom nadahnut je ovom pjesmom, jer sve što činimo – činimo pod Božjim pogledom”, rekao je za Hrvatski katolički radio glazbenik Alan Hržica.

Naglasio je da je Bog s nama kada se radujemo i kada tugujemo, kada činimo dobro i kada činimo zlo. “Čovjek kad postane svjestan te Božje prisutnosti, Božje snage, dobrote i ljubavi, shvatit će da ga Bog uvijek vodi i nikada ne napušta.”

Alan je rekao kako ovim glazbenim spotom zapravo nudi jedan mali film koji će dostojano prikazati ovakvu veličanstvenu duhovnu pjesmu, a veličanstvena je zato što je posvećena Bogu.

Četiri je godine Alan pomno birao i snimao pjesme u suradnji sa svojom već provjerenom i dokazanom ekipom. Glazbeni su producenti albuma Goran Kovačić i Grgur Sesar, a autori pjesama Romana Bilaver, Ivan Seletković, Lovro Uglešić, fra Marin Karačić i Alan Hržica. Svojim sviračkim umijećem velik su doprinos dali Andrej Grozdanov, Ana Rucner, Marijo Bilić, Mario Klarić i Matija Antolić. Glazbeni su specijaliteti ovoga albuma dueti s dugogodišnjom prijateljicom Ninom Badrić, zatim dvije divne pjesme s violončelisticom Anom Rucner i, kao šlag na kraju, duet s klapom Smokvica iz Korčule.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja