Budi dio naše mreže

"Pjesma je snimljena iz tog razloga što je uvijek duboko doticala ljude koji su je slušali, posebno kad bi ju izvodili pred Presvetim. Pjesma uranja duboko u stvarnost Božje prisutnosti", istaknuo je popularni izvođač Alan Hržica tijekom gostovanja na Hrvatskome katoličkom radiju.

/ fe

Pjesmu Jeshua Hržica je predstavio u emisiji Sacro ritam Hrvatskoga katoličkog radija u četvrtak. Pjevač popularne duhovne glazbe nastavio je suradnju s hrvatskom violončelisticom Anom Rucner, a pjesma je u 24 sata na YouTube servisu preslušana 15 000 puta, a u trenucima pisanja ovog teksta ta je brojka prešla 25 tisuća. Hržica je svoj novi hit opisao kao pjesmu meditativno-mističnog karaktera.

“Imao sam dobar unutarnji osjećaj da će se pjesma ‘primiti’ vrlo brzo. Ona je nastavak priče koja je počela pjesmom Gledaj On te gleda.”

Poveznica pjesama JeshuaGledaj On te gleda, suradnja je ovog kantautora duhovne glazbe s Anom Rucner. Nakon zajedničkog nastupa na koncertu Progledaj srcem u organizaciji Laudato televizije, glazbenici su se ponovno udružili na ovom projektu. Pjesmu Jeshua Hržica je u više navrata izvodio na molitvenim susretima i koncertima duhovne glazbe.

“Pjesma je snimljena iz tog razloga što je uvijek duboko doticala ljude koji su je slušali, posebno kad bi ju izvodili pred Presvetim. Pjesma uranja duboko u stvarnost Božje prisutnosti, a to su primijetili Ana Rucner i svi ljudi koji su je zadnjih godinu dana radosno tražili i pjevali na susretima.”

Svoj obol pjesmi koju originalno izvodi brazilski glazbenik Fernandinho uz Hržicu i Rucner dali su: Vanessa Mioč, Helena Lijić, Grgur Sesar, Andrej Grozdanov, Marijo Bilić i Mario Klarić.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja