Budi dio naše mreže

Humanitarni koncert benda Srce Isusovo za pomoć udruzi Betlehem: Akciji prikupljanja pomoći uvelike je pomogla pjesma

Nezaboravan glazbeni događaj u Puli proteklog vikenda okupio je mnoge koji su pjesmom slavili ljubav prema Isusu Kristu kao najboljem primjeru u zauzimanju za one najmanje u potrebi.

/ bg

Sav prihod od koncerta Alana Hržice i benda Srce Isusovo održanog u Puli namijenjen je udruzi Betlehem za pomoć trudnicama i samohranim majkama s djecom, a osim o njima udruga se brine i o obiteljima s više djece koji nisu u mogućnosti financijski zadovoljiti svoje potrebe. Akcija prikupljanja pomoći uspješno je provedena u petak, 6. prosinca.

Foto: Kristijan Ribarić

Nezaboravan događaj u Istri priredio je Alan Hržica, bend Srce Isusovo uz pratnju mlade pjevačice Vanesse Mioč. Koncert je održan u crkvi sv. Franje u Puli.

Foto: Kristijan Ribarić

Na početku koncerta atmosferu su zagrijale domaće skupine izvođača: grupa Oton i bend Hosana. Te dvije grupe su ujedno bili inicijatori i organizatori ovog hvalevrijednog događaja, a za tu priliku prostor samostana je otvorio i ustupio gvardijan fra Đuro Vuradin.

Foto: Kristijan Ribarić

Crkva je bila ispunjena do zadnjeg mjesta i tokom cijele večeri se pjesma slavljenja orila u sav glas. Građani Pule su zaista kao pravi domaćini divnom i srdačnom dobrodošlicom nagradili dolazak ekipe iz zajednice Srca Isusova. Bila je to prava večer zajedništva, slavljenja i molitve.

Foto: Kristijan Ribarić

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja