Budi dio naše mreže

Prvi put nakon više od pola stoljeća nastupaju jedina dva velika muška zbora u Hrvatskoj na "Gala koncertu muških zborova" u Hrvatskom glazbenom zavodu u Zagrebu u subotu, 9. studenog, s početkom u 20 sati.

/ mp

Čuveni GZ Brodosplit i bard hrvatske zborske glazbe maestro Vlado Sunko te najmlađi i najveći muški zbor u državi Akademski muški zbor Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, osnovan prije tri godine s već 6 zlatnih plaketa, 2 srebrne, 3 nadpjevavanja za Grand prix i 2 sveukupne pobjede.

Nakon izvedenog pojedinačnog programa zborovi se ujedinjuju u mega veliki muški zbor te zajedničkim pjevanjem 3 skladbe završavaju ovu glazbenu poslasticu.

Podsjetimo, zahvaljujući Akademskom muškom zboru Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER) iz Zagreba Hrvatski katolički radio od ponedjeljka 30. rujna jutro u 6 sati te subotom i nedjeljom točno u podne emitira pjevani “Angelus” u novom aranžmanu maestra Josipa degl’ Ivellia, dirigenta, zborovođe i skladatelja iz Zagreba.

“Angelus” pjeva Akademski muški zbor FER-a koji je osnovan prije tri godine, 11. siječnja 2016., na inicijativu maestra Josipa degl’ Ivellia i dekana FER-a prof. dr. sc. Mislava Grgića.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja