Budi dio naše mreže

Udruga "Kolajna ljubavi" u suradnji s Klubom studenata elektrotehnike KSET organizira u nedjelju, 20. listopada s početkom u 21:30 humanitarni koncert pod nazivom "Kad glazba spašava" na kojem će nastupati Orvel sa svojim „best of“ repertoarom. Svrha koncerta je prikupiti sredstva za nadogradnju sirotišta Sv. Ante u Tanzaniji.

/ mp

Sirotište je 2010. godine izgradila Udruga Kolajna ljubavi isključivo novcem od donacija te se na isti način i danas financira. Sirotište je danas dom 55-ero afričke djece te se konstantno nadograđuje radi poboljšanja uvjeta boravka djece, ali i zbog sve većeg broja djece koja se u njemu nalaze.

Nakon službene promocije drugog albuma zagrebački bend Orvel se vraća u KSET podržati inicijativu udruge “Kolajne ljubavi” i nastupiti na ovom koncertu na kojem će izvesti svoj „best of“ repertoar.

Inicijatorice ideje Katarina Galić i Anđelina Bošković nakon što su dva mjeseca volontirale u sirotištu objašnjavaju što ih je potaknulo da organiziraju ovaj koncert:

“Afrika te dotakne, Tanzanija te dotakne onda kad ti dijete pokloni ogrlicu napravljenu od čepova boca, poklanjajući ti puno više od toga, svoje vrijeme, svoj trud, svoju maštu. Afrika me dotakla kroz zazive ‘auntie auntie’ i zagrljaje djece, pomalo bolno pletenje kose i potajnu nadu da se ugali (bezokusni afrički griz) ne sprema za ručak.”

Ulaz je besplatan i temelji se na donacijama, a sav prikupljeni novac ide za nadogradnju sirotišta Sv. Ante – kako bi što veći broj djece bez roditelja dobilo krov nad glavom i život kakav svako dijete zaslužuje.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja