Budi dio naše mreže

ANSAMBL KOLBE "Mi moramo svijetu donositi svijetlo!"

Zapjevajte i zaplešite uz kućno izdanje "Antunove propovijedi" iz mjuzikla "Svetac svega svijeta", u izvedbi Ansambla Kolbe!

/ ps
Ansambl Kolbe, koji djeluje pod okriljem Veritasa-Glasnika sv. Antuna Padovanskog iz Zagreba, objavio je izvedbu “Antunova propovijed” iz mjuzikla o žiovtu i djelu sv. Antuna Padovanskog “Svetac svega svijeta” – ovaj put u “kućnom” izdanju!
Uz objavu #ostanidomaislaviGospodina, Ansambl je iz svojih domova izveo točku “Antunova propovijed”, u kojoj poručuju: “Mi moramo svijetu donositi svijetlo!”
Uz ples, koji je koreografirala Marija Lučić, i pjesmu, za koju su odgovorni Branko Bardun (tekst, glazba, audio produkcija), Iva i Matea Bardun (aranžman) i solisti Marko Dumančić, Aleksandar Vidović i Maks Krajčević, kao i Robert Bošković i Rebeka Čuljak koji su odgovorni za režiju i montažu, poslušajte poruku sv. Antuna u ovom posebnom izdanju!
Ansambl Kolbe nastao je prije osam godina, a od tada je napravio četiri mjuzikla duhovne tematike, koji su izvedeni na brojnim mjestima i kazalištima. Cjelokupni projekt je volonterski. u kojem mladi i vrhunski profesionalci surađuju kako bi evangelizirali putem kazališne umjetnosti.

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja