Budi dio naše mreže

Ključna riječ: ansambl-kolbe

Novi mjuzikl Ansambla Kolbe 'Tamo gdje je ljubav' posvećen je obitelji

Novi mjuzikl Ansambla Kolbe 'Tamo gdje je ljubav' bit će praizveden 15. rujna, a svečana premijera održat će se 17. rujna na zagrebačkom Svetom Duhu, najavio je u ime Hrvatske provincije svetog Jeronima franjevaca konventualca duhovnik Ansambla Kolbe fra Vladimir Vidović u emisiji HKR-a 'Aktualno'.

Ansambl Kolbe poziva na audiciju

Ansambl Kolbe poziva na audiciju koja će se održati 19. i 20. rujna 2022. s početkom u 19:00 sati u Dvorani svetoga Franje u Zagrebu, Sveti Duh 31.

Ansambl Kolbe ponovno izvodi hit mjuzikl Svetac svega svijeta

Nakon iznimno uspješne turneje koja je obilježila 2019. godinu i prisilne pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa, Ansambl Kolbe ponovno izvodi hit mjuzikl Svetac svega svijeta. Mjuzikl je do sada izveden 46 puta na brojnim domaćim pozornicama kao i u inozemstvu.

Prvi put na Top listi prodaje albuma je "Svetac svega svijeta" Ansambla Kolbe

Ansambl Kolbe predstavlja jedinstvenu pojavu u svijetu kazališne umjetnosti, a svojim zauzetim djelovanjem u kreiranju kršćanskih mjuzikala i kontinuiranim radom prepoznatljivi su kao oni koji kazalištu vraćaju kršćanske vrednote. Njihov album "Svetac svega svijeta", a ujedno i prvi hrvatski autorski mjuzikl o sv. Antunu Padovanskome, prvi put javlja se na na Top listi prodaje.

1 2 3 5
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja