Budi dio naše mreže

Ključna riječ: ansambl-kolbe

Ansambl Kolbe objavljuje mjuzikl 'Uskrsli'

Zagrebački Ansambl Kolbe ovog Uskrsa objavljuje u cijelosti snimku svoga mjuzikla "Uskrsli", koji će se moći pogledati od nedjelje 12. travnja, u 17 sati nadalje, na YouTube kanalu Ansambl Kolbe, priopćio je u petak taj glazbeni Ansambl, piše Hina.

PREMIJERA Marijo, Zvijezdo mora, vodi nas u sigurnu luku!

"Marijo, pogledaj nas nošene snagom valova i morske struje. Tebi uzdižemo vapijuć glas, spasi nas od ove strašne oluje! Tebe zazivamo Zvijezdo mora. Ti si naša jedina nada. U tvoje okrilje dajemo život svoj. Tvojem se milosrđu utječemo sada", riječi su pjesme iz mjuzikla "Svetac svega svijeta".

Dođite na audiciju i pridružite se Ansamblu Kolbe

Ansambl Kolbe poziva sve zainteresirane na audiciju koja će se održati u ponedjeljak, 3. veljače u Dvorani sv. Franje na zagrebačkom Svetom Duhu s početkom u 20 sati. Na kulturnoj sceni Ansambl Kolbe je prisutan već osam godina i prepoznatljiv je po izvođenju duhovnih mjuzikala.

Adventske izvedbe mjuzikla "Svetac svega svijeta"

U prepunoj Dvorani svetog Franje na Svetom Duhu održana je u petak 42. izvedba mjuzikla "Svetac svega svijeta" u izvedbi Ansambla Kolbe. Mjuzikl koji plijeni pozornost već godinu i pol dana od premijere do danas posjetio je brojna kazališta u zemlji i inozemstvu.

1 2 3 4
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja