Budi dio naše mreže

Ključna riječ: svetac-svega-svijeta

PREMIJERA Marijo, Zvijezdo mora, vodi nas u sigurnu luku!

"Marijo, pogledaj nas nošene snagom valova i morske struje. Tebi uzdižemo vapijuć glas, spasi nas od ove strašne oluje! Tebe zazivamo Zvijezdo mora. Ti si naša jedina nada. U tvoje okrilje dajemo život svoj. Tvojem se milosrđu utječemo sada", riječi su pjesme iz mjuzikla "Svetac svega svijeta".

Adventske izvedbe mjuzikla "Svetac svega svijeta"

U prepunoj Dvorani svetog Franje na Svetom Duhu održana je u petak 42. izvedba mjuzikla "Svetac svega svijeta" u izvedbi Ansambla Kolbe. Mjuzikl koji plijeni pozornost već godinu i pol dana od premijere do danas posjetio je brojna kazališta u zemlji i inozemstvu.

Evangelizacijski pokret u svijetu kazališne umjetnosti

Uz biskupa Tomislava Rogića, ravnatelja Hrvatskog narodnog kazališta Jakova Bilića i gradonačelnika Željka Burića, Šibenčani su uživali u mjuziklu "Svetac svega svijeta" kojeg je izveo Ansambl Kolbe.

SVETAC SVEGA SVIJETA u Splitu

Hit mjuzikl o životu i djelu svetog Antuna Padovanskog "Svetac svega svijeta" izveden je 14. travnja u 20 sati u prepunoj dvorani splitskog HNK-a.

Prvi hrvatski autorski mjuzikl o sv. Antunu Padovanskom na turneji

Prvi hrvatski autorski mjuzikl o sv. Antunu Padovanskom Svetac svega svijeta u izvedbi Ansambla Kolbe svečano je izveden u nedjelju u Svetom Ivanu Zelini u Pučkom otvorenom učilištu u dvorani Kraluš. Bila je ovo prva izvedba izvan Zagreba i prvo gostovanje Ansambla s ovim mjuziklom te je na taj način započela turneja Sveca svega svijeta.

Pozivamo vas na nove izvedbe mjuzikla "Svetac svega svijeta"

Veritas – Glasnik sv. Antuna Padovanskoga i Ansambl Kolbe pozivaju na izvedbe mjuzikla "Svetac svega svijeta" koje će se održati 30. studenog, 2., 3., 7., 9. i 10. prosinca u Dvorani sv. Franje na zagrebačkom Svetom Duhu s početkom u 20 sati.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja