Budi dio naše mreže

Ključna riječ: svetac-svega-svijeta

Molite li ove molitve za zagovor sv. Ante?

Danas je spomendan svetog Antuna Padovanskog, prezbitera i crkvenog naučitelja. Znajući da je pobožnost "Svecu cijelog svijeta" proširena i diljem naše Domovine, ovdje smo za vas prikupili poznate molitve koje možete moliti kako bi vas ovaj svetac zagovarao kod Gospodina.

Večernji šlagvort uoči Antunova!

U subotu je spomendan svetog Antuna Padovanskog. Ove godine slavimo 825 godina rođenja sv. Antuna, 800 godina ulaska u franjevački red te 25 godina antunovske pobožnosti "13 utoraka". Subotnji program Hrvatskoga katoličkog radija bit će isprepleten reporterskim javljanjima iz Sesvetskih Sela i sa Svetoga Duha, uz mnoštvo emisija s prikladnim mislima i informacijama. Našim vjernim čitateljima koji redovito s nama mole krunicu Božjeg milosrđa donosimo dvije molitve koje možete moliti kada vam je teško u životu i ne vidite izlaz.

PREMIJERA Marijo, Zvijezdo mora, vodi nas u sigurnu luku!

"Marijo, pogledaj nas nošene snagom valova i morske struje. Tebi uzdižemo vapijuć glas, spasi nas od ove strašne oluje! Tebe zazivamo Zvijezdo mora. Ti si naša jedina nada. U tvoje okrilje dajemo život svoj. Tvojem se milosrđu utječemo sada", riječi su pjesme iz mjuzikla "Svetac svega svijeta".

Adventske izvedbe mjuzikla "Svetac svega svijeta"

U prepunoj Dvorani svetog Franje na Svetom Duhu održana je u petak 42. izvedba mjuzikla "Svetac svega svijeta" u izvedbi Ansambla Kolbe. Mjuzikl koji plijeni pozornost već godinu i pol dana od premijere do danas posjetio je brojna kazališta u zemlji i inozemstvu.

Evangelizacijski pokret u svijetu kazališne umjetnosti

Uz biskupa Tomislava Rogića, ravnatelja Hrvatskog narodnog kazališta Jakova Bilića i gradonačelnika Željka Burića, Šibenčani su uživali u mjuziklu "Svetac svega svijeta" kojeg je izveo Ansambl Kolbe.

SVETAC SVEGA SVIJETA u Splitu

Hit mjuzikl o životu i djelu svetog Antuna Padovanskog "Svetac svega svijeta" izveden je 14. travnja u 20 sati u prepunoj dvorani splitskog HNK-a.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja