Budi dio naše mreže

Alan Hržica je u četvrtak navečer u pratnji Vanesse Mioč i benda Srce Isusovo održao koncert duhovne glazbe u Čazmi povodom blagdana svete Marije Magdalene.

/ mp

Slavlje je počelo misom koju je predvodio vlč. Damir Vrbanec. U propovijedi je istaknuo važnost ove svetice kao svjedokinje uskrnuća Gospodina.

Župljani i svi posjetitelji toga su dana mogli vidjeti izložene moći sv. Marije Magdalene. Nakon mise vani je, na otvorenom, ispod velikog šatora pjesmom “Jeshua”Alan Hržica otvorio večer slavljenja, a publika je to jedva dočekala. 

Jedan od najljepših komentara jest novinarke Vesne Ruklić: 

“Alan, Vanessa i sjajan bend, koji čine vrhunski glazbenici, malo je koga jučer ostavio ravnodušnim. Bila je to vrhunska svirka i atmosfera nakon koje duhovnu glazbu nitko više neće moći niti u šali nazvati dosadnom i konzervativnom.”

Poslije ovog događaja u Čazmi, Alan i ekipa putuju prema Krku. Tamo će u ponedjeljak, u Oazi Kraljice Mira nakon mise održati duhovni koncert te nastaviti svoju miniturneju. 

Tijekom ljeta Hržica će održati koncerte 26. srpnja u Krku, 3. kolovoza u Šibeniku, 22. kolovoza u Rijeci i 12. rujna u Čiovu.

Koncert Alana Hržice uz pratnju Vanesse Mioč i benda

Koncert Alana Hržice uz pratnju Vanesse Mioč i benda

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja