Budi dio naše mreže

"Nemoj nikada sumnjati u Moje milosrđe, Moje prihvaćanje tebe takve kakva jesi, Moju želju da ti oprostim, Moju čežnju da te blagoslovim i živim Svoj život u tebi. Žeđam za tobom! Ako se osjećaš nebitnom u očima ovoga svijeta, to uopće nije važno. Za Mene ne postoji nitko važniji na ovome svijetu od tebe. Žeđam za tobom". Uronite u meditaciju "Žedan sam" nadahnutu životom i poslanjem svete Majke Terezije i budite blizu Gospodinu.

/ hk

Istina je. Stojim na vratima tvoga srca svaki dan i noć. Čak i onda kada me ne slušaš i kada si obuzeta sumnjama – Ja sam uz tebe. Čekam na najmanji znak tvoga odgovara. Čekam na tihi šapat tvoga poziva koji će mi dopustiti da ti priđem. Želim da ovo znaš: kad god me pozoveš, Ja dođem – uvijek i bez iznimke. Dolazim tiho i nevidljivo, ali s beskonačnom snagom i ljubavlju noseći ti mnoge darove Moga Duha. Dolazim s milosrđem i čežnjom da ti oprostim i izliječim te. Dolazim s ljubavlju koja nadilazi tvoje razumijevanje. Svaki djelić te Ljubavi primio sam od Oca.

Donosim ti Svoju svjetlost kako bih rastjerao svu tamu i sve tvoje sumnje!

Dolazim s čežnjom da te utješim i podarim ti snagu. Dolazim da te podignem i izliječim sve tvoje rane. Donosim ti Svoju svjetlost kako bih rastjerao svu tamu i sve tvoje sumnje. Dolazim sa Svojom snagom kako bih mogao nositi tebe i sve tvoje terete. Dolazim sa Svojim milosrđem kako bih dodirnuo tvoje srce i preobrazio tvoj život. Donosim ti Svoj mir kako bi smirio tvoju dušu.

Poznajem te u potpunosti. Znam sve o tebi. Svaku vlas na tvojoj glavi sam izbrojao. Ništa u tvome životu nije Mi nevažno. Pratio sam te kroz tvoj život i uvijek sam te volio – čak i u tvojim lutanjima. Znam svaki tvoj problem. Znam koje su tvoje potrebe i brige. I da, znam sve tvoje grijehe.

No, Ja te volim! Ne zbog onoga što si učinila ili onoga što nisi učinila. Volim te zbog tebe, zbog ljepote i dostojanstva koje ti je Moj Otac darovao stvarajući te na Svoju sliku. To je dostojanstvo na koje često zaboraviš i ljepota koja je nagrižena grijehom. Ali, Ja te volim takvu kakva jesi i prolio sam Svoju krv kako bih te vratio k Sebi.

Ako Mi pristupiš u vjeri, Moje će milosrđe dotaknuti sve što u tvome životu treba promijeniti. Dat ću ti snagu da se oslobodiš grijeha i njegove razarajuće moći. Znam što je u tvome srcu. Poznajem tvoju potrebu za ljubavlju – kako žudiš biti voljena i ljubljena. No, često sebično tražiš ljubav u prolaznim zadovoljstvima kako bi ispunila prazninu u sebi, završavajući tako u još dubljoj praznini grijeha.

Za Mene ne postoji nitko važniji na ovome svijetu od tebe. Žeđam za tobom!

Žeđaš li za ljubavlju? Dođite k Meni svi koji ste žedni i Ja ću vas ispuniti. Želiš li biti ljubljena? Ja te ljubim više nego što to uopće možeš zamisliti – Ja sam umro na križu zbog tebe. Žeđam za tobom! Žeđam voljeti te i da ti voliš Mene – toliko si Mi dragocjena. Ja žeđam za tobom! Dođi k Meni i ja ću ispuniti tvoje srce i zaliječiti tvoje rane. Učinit ću te novim stvorenjem i dat ću ti Svoj mir. Čak i u svim tvojim sumnjama, Ja žeđam za tobom!

Nemoj nikada sumnjati u Moje milosrđe, Moje prihvaćanje tebe takve kakva jesi, Moju želju da ti oprostim, Moju čežnju da te blagoslovim i živim Svoj život u tebi. Žeđam za tobom! Ako se osjećaš nebitnom u očima ovoga svijeta, to uopće nije važno. Za Mene ne postoji nitko važniji na ovome svijetu od tebe. Žeđam za tobom!

Pogledaj u križ, pogledaj u Moje srce koje je bilo probodeno zbog tebe!

Otvori Mi se, dođi k Meni, žeđaj za Mnom, predaj Mi svoj život – i Ja ću ti dokazati koliko si važna Mome srcu. Bez obzira na to koliko daleko odlutaš, bez obzira na to koliko me često zaboravljaš, bez obzira na sve križeve koje ćeš nositi u svome životu… Želim da zauvijek zapamtiš jednu stvar koja se nikada neće promijeniti. Žeđam za tobom – baš takvom kakva jesi. Ne trebaš se promijeniti kako bi vjerovala u Moju ljubav. Vjera u Moju ljubav će te promijeniti.

Ti Me zaboravljaš, ali ja te svejedno tražim u svakom trenutku dana – stojim na vratima tvoga srca i kucam. Je li ti teško povjerovati u to? Pogledaj u križ, pogledaj u Moje srce koje je bilo probodeno zbog tebe. Zar ne razumiješ Moj križ? Poslušaj ponovno riječi koje sam izrekao na križu. Žedan sam! One će ti jasno reći zašto sam sve to pretrpio zbog tebe.

Nikada nisam prestao pronalaziti načine da te volim i da ti voliš mene. Na mnoge si načine tražila radost. Zašto ne pokušaš otvoriti svoje srce Meni… upravo sada i više nego ikada prije! Kad god otvoriš vrata svoga srca, kada god Mi se dovoljno približiš, čut ćeš Me kako ti iznova govorim – ne u ljudskim riječima, već u Duhu. Bez obzira na ono što si učinila, volim te zbog onoga što jesi. Dođi k Meni sa svom svojom bijedom i grijesima, sa svim svojim problemima i potrebama, sa svom svojom čežnjom za ljubavlju. Stojim na vratima tvoga srca i kucam. Otvori mi jer Ja žeđam za tobom!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja