Budi dio naše mreže

Ključna riječ: meditacija

I sveci plaču

Ne bojmo se suza, ne bojmo se navezanosti i patnje jer sve to je prošao sv. Bernard. I ako je njegov život toliko ovisio o njegovom bratu zašto i naši životi ne bi nekada ovisili o drugim ljudima unatoč svoj našoj vjeri.

Povodom devetnice predstavljena nova knjiga o sv. Padre Piju

Nakladnička kuća Verbum u srijedu 14. rujna na konferenciji za medije predstavila je knjigu Riječi nade. U povodu početka devetnice sv. Padre Piju donosimo vijest o izlasku nove knjige omiljenog sveca i mističara te molitvu i litanije svecu.

MEDITACIJA Želim da tvoje srce bude jednostavno i ponizno

Fra Augustin Čordaš na svojem je YouTube kanalu objavio kratku meditaciju "Nebeska plaća" koja nas poziva da upoznamo Božju poniznost koja će nas odvesti pravoj i istinskoj ljubavi. Poslušaj meditaciju pažljivo i prihvati tišinu koja će ti pomoć uroniti u tajnu Božje ljubavi.

BUDI VOLJA TVOJA Privlačim te k sebi kako bi upoznao da si bez mene ništa

Fra Augustin Čordaš na svojem je YouTube kanalu objavio kratku meditaciju "Budi volja tvoja" koja nas poziva da uronimo u Božju prisutnost znajući da je on naš Otac. Svaki put kada pobožno moliš Oče naš ti postaješ dionik neba, jer Otac je na nebesima. Poslušaj meditaciju pažljivo i prihvati tišinu koja će ti dati odgovor na sva ona pitanja koja nosiš u sebi.

Priprema za korizmu: razmišljanje o 90. psalmu

Nije sablasno ili beznadno smatrati se djelićima prašine i pepela. Toliko toga može proizaći iz meditacije o našoj malenosti i konačnosti, u svjetlu Božje prostranosti i beskonačnosti.

PHIL BOSMANS "Tu sam"

Ove riječi Bog govori svakome od nas, ali ih na svoj način mogu koristiti i roditelji prema djeci. I bilo bi dobro da to učine.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja