Budi dio naše mreže

Za ovogodišnju svetkovinu Duhova pripravite se kroz duhovne vježbe tako sugestivnog i čeznutljivog naslova: Duhom za bolji svijet. Svima nam treba taj bolji svijet. Mi čeznemo za novim životom. Čeznemo za novim nebom i novom zemljom; čeznemo za novim srcem, novim osjećajima, novim mislima; čeznemo za novim životom. Samo Duh Sveti može nas uvesti u taj novi i bolji svijet.

/ ts

Uoči svetkovine Duhova otvorene su prijave za novi ciklus duhovnih vježbi  na aplikaciji e-duhovne vježbe. Organizatori su ove duhovske vježbe povjerili članovima zajednice Molitva i Riječ koji su uronuli u bogatu ostavštinu tekstova prof. Tomislava Ivančića te će nas kroz 9 dana povesti s Duhom Svetim prema novom i boljem svijetu za kojim svi čeznemo. Poziv na prijavu za duhovske e-duhovne vježbe donosimo u cijelosti.

Za ovogodišnju svetkovinu Duhova pripravit ćemo se kroz duhovne vježbe tako sugestivnog i čeznutljivog naslova: Duhom za bolji svijet. Svima nam treba taj bolji svijet. Mi čeznemo za novim životom. Čeznemo za novim nebom i novom zemljom; čeznemo za novim srcem, novim osjećajima, novim mislima; čeznemo za novim životom. Samo Duh Sveti može nas uvesti u taj novi i bolji svijet.

Ove duhovne vježbe pripremili su članovi Zajednice Molitva i Riječ koju je utemeljio svima nama dobro poznati i dragi Tomislav Ivančić. Oni su uronuli u njegovu bogatu ostavštinu i uz pomoć njegovih tekstova pripremili su nam bogata razmatranja koja će nam pomoći da uđemo u iskustvo Duha Svetoga. Obećajemo vam da će ovo biti jedne snažne duhovne vježbe i pozivamo vas da nam se pridružite.

Već sada imamo potrebu reći hvala članovima Zajednice MiR koji su pripremili razmatranja koja ćete primati tijekom osam dana uoči svetkovine Duhova uključivo. To su: Kristina Jurković, Ivica Lulić, Marijan Presečki, Željko Pažin, Ljerka Jurkić, Marina Peterlin i Mario Tokić.

Uvodno pismo za ove duhovne vježbe primit ćete 28. svibnja, a razmatranja ćete primati od 29. svibnja do 5. lipnja. Nakon duhovnih vježbi javit ćemo vam se sa završnim pismom.

Na koncu nama ne preostaje ništa drugo doli da vas još jednom pozovemo da se prijavite, a vi to učinite popunjavajući obrazac koji se nalazi OVDJE ili, još jednostavnije, preuzmite našu mobilnu aplikaciju i u duhovnim vježbama sudjelujte preko nje. Aplikaciju za Android preuzmite ovdje, a za iOS ovdje.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja