Budi dio naše mreže

Fra Serđo Ćavar na svom je Facebook profilu podijelio obavijest o duhovnoj obnovi koja će se u online obliku održati 23. siječnja u 16 sati. Duhovnu obnovu moći ćete pratiti preko Youtube kanala naziva Fra 3, a prenosit će se iz franjevačkog samostana Bezgrješnog začeća BDM. U nastavku donosimo poveznicu na kojoj je omogućen pristup Youtube kanalu putem kojega je moguće pratiti duhovnu obnovu.

/ dz

Bogoslovija Hercegovačke franjevačke Provincije Uznesenja BDM nalazi se u samostanu u zagrebačkoj Dubravi na adresi Avenija Gojka Šuška 2. U samostanskom bratstvu, bogoslovi žive  i rade zajedno sa još desetoricom svečano zavjetovane braće, među kojima su i meštri (odgojitelji) fra Ivan Landeka i fra Serđo Ćavar. Bogoslovi studiraju na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i Fakultetu Družbe Isusove u Zagrebu. Zajedno s njima odgajaju se i bogoslovi Zadarske franjevačke Provincije sv. Jeronima.

Fra Serđo Ćavar na svom je Facebook profilu podijelio obavijest o duhovnoj obnovi koja će u online obliku biti održana 23. siječnja u 16 sati. Duhovnu obnovu moći ćete pratiti preko Youtube kanala Fra 3.

Duhovnu obnovu vodit će fra Serđo Ćavar, zajedno sa subraćom fra Franjom Vukom i fra Antom Bekavcem.

Duhovnoj online obnovi možete pristupiti OVDJE.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja