Budi dio naše mreže

Pobjegnite od ljetnih vrućina u Franjevačku kuću molitve u Masnu Luku na Blidinju, koja je kao stvorena za povlačenje od svijeta i traženje bliskog i novog susreta s Bogom licem u lice.

/ im

Franjevačka kuća molitve Masna Luka smještena je u srcu Parka prirode Blidinje (BiH) na 1200 metara nadmorske visine. Vode joj putovi s tri strane: preko Posušja i Rakitna, preko Tomislavgrada i Lipe kao i preko Jablanice i Doljana.

Fra Josip Vlašić, poznati franjevac koji je bio dio, sada već bivše ekipe tzv. E-fratara iz Pazina (Istra), od nedjelje 26. rujna 2021. i službeno je postao novi kapelan samostalne kapelanije sv. Ilije Proroka i voditelj Franjevačke kuće molitve Masna Lukana Blidinju, prenosi Međugorje -info.

Franjevačka kuća molitve u Masnoj Luci na Blidinju/Facebook

Fra Josip ima iza sebe iskustvo molitve, samoće, razmatranja, pravog franjevačkog „pustinjaštva“ koje će mu itekako biti dobra podloga za nove duhovne programe koje planira uvesti u Franjevačku kuću molitve u Masnoj Luci na Blidinju, prekrasnom lokalitetu i zdanju koje je kao stvoreno za povlačenje od svijeta i traženje bliskog i novog susreta s Bogom licem u lice.

Facebook Franjevačka kuća molitve Masna Luka

Ove godine održano je šest susreta u kući molitve, a trenutno se odvija sedmi program za mlade na kojem je okupljeno više desetaka mladih iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Fra Josip Vlašić i fra Petar Krasić/ Facebook Franjevačka kuća molitve Masna Luka

Ostao je još jedan susret u rujnu pod nazivom “Adame, gdje si?” na koji se stignete prijaviti.

Program “Adame, gdje si?”  od 1. do 4. rujna

Program je namijenjen muškarcima: i oženjenima i neoženjenima, i muževima i samcima, i očevima i sinovima… Kroz predavanja, rad po skupinama, propovijedi i razmatranje biblijskih tekstova tražit ćemo istinu o cjelovitom muškarcu. Molit ćemo, razgovarati, pjevati, hodati, šutjeti. Spojit ćemo psihologiju i duhovnost. Tražit ćemo Adama u sebi. Tražit ćemo sebe. I Boga. Ako želiš biti dio ekipe, pridruži nam se!

Voditelji: Kristijan Kraljević, dipl. psiholog, i fra Josip Vlašić
Kotizacija: 180 KM
Prijave: OVDJE

Fra Marin Karačić/Facebook Franjevačka kuća molitve Masna Luka

“Osim ponuđenih programa koje organiziramo i na koje se možete prijaviti, Franjevačka kuća molitve u Masnoj Luci nudi vam prostor za organiziranje vaših vlastitih duhovnih programa. Nudimo vam više od 50 ležajeva u 40 jednokrevetnih i 8 dvokrevetnih soba, blagovaonicu, dvije dvorane, kapelicu od 30-ak mjesta, crkvu, prostor za druženje, očaravajući prirodni ambijent i još mnogo toga”, istaknuo je fra Josip Vlašić.

Duhovna obnova za mlade/Facebook Franjevačka kuća molitve Masna Luka

Duhovna obnova za mlade/Facebook

Sva događanja možete pronaći na službenoj Facebook stranici Franjevačka kuća molitve Masna Luka.

Blidinje/Facebook Franjevačka kuća molitve Masna Luka

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja