Budi dio naše mreže

Ključna riječ: fra-josip-vlasic

POZITIVNA MINUTA Kad ti pukne žica

"Život je kao umjetnost! Moramo se potruditi s onim što imamo napraviti najbolje što možemo", poručuje fra Josip Vlašić u današnjoj "Pozitivnoj minuti".

VEČERNJE MISLI Bog nam daje kušnje kako bi nam se objavio na drugačiji način

"Osim napasti, u molitvenom životu možemo prepoznati i kušnje. One su nam blagoslov. U njima rastemo, iako nije ugodno kroz njih prolaziti. Valja ih izdržati. U ovom videu s vama dijelim tek nekoliko misli o mogućim kušnjama u našem molitvenom životu", poručio je fra Josip Vlašić, jedan od pazinskih fratara koji organiziraju e-Duhovne vježbe, u novoj rubrici na svome YouTube kanalu nazvanoj "Večernje misli".

POZITIVNA MINUTA Ljubav je slijepa?

"Netko je rekao da je prijatelj onaj tko zna kakav sam, a svejedno me voli. To je zato jer me ljubi, jer ima jasnoću pogleda, jer u meni vidi ono dobro iako postoji ono loše", poručio je fra Josip Vlašić u današnjoj "Pozitivnoj minuti".

POZITIVNA MINUTA Priča o slonu i klinu

"Slon kad je bio mali bio je zavezan malim lancem za mali klin kojeg nije mogao izvući iz zemlje. S vremenom je prestao jer živi u uvjerenju da mu je nemoguće se osloboditi klina iako je odrastao i snažan. Možda je i tebe netko nečim zarobio. Možda si se pokušao osloboditi, ali nisi uspio. No puno je vremena prošlo, ali možda treba pokušati. Više nisi mali slon, sad si velik i snažan slon", poručio je fra Josip Vlašić u današnjoj "Pozitivnoj minuti".

1 2 3 6
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja