Budi dio naše mreže

Ključna riječ: fra-josip-vlasic

POZITIVNA MINUTA Radosti i žalosti jednog sveca

"Mi ponekad vidimo samo ono što nas žalosti, ali mi imamo sposobnosti prepoznati u našem životu i ono što je razlog naše radosti. Pa učimo od sv. Josipa. Učimo primijetiti i ono što je razlog za našu radost i radujmo se", poručuje fra Josip Vlašić u najnovijoj "Pozitivnoj minuti".

Zbogom, 2020. godino!

"Sve prolazi. I 2020. je došla kraju. Puno toga čovjek izdrži. I nju smo izdržali. I junački smo je živjeli. I puno toga u njoj smo naučili. I idemo se sada s Božjom pomoću dalje boriti za ljepotu i radost naših života u novoj godini." Fra Josip Vlašić podijelio je na svojem Faecbook profilu svoje razmišljanje o protekloj godini i čemu se nada u novoj. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

POZITIVNA MINUTA Priroda nije otkazana!

"Puno toga je otkazano, ali kako je netko rekao, priroda nije otkazana! Nađite načina i prilike da odete u prirodu. Gledajući taj divni stvoreni svijet, sjetite se onoga koji je to sve stvorio, koji nam je sve to dao i slavite ga, zahvaljujte mu", poručuje fra Josip Vlašić u najnovijoj "Pozitivnoj minuti".

POZITIVNA MINUTA Ljudi, smijte se!

"Ljudi, smijte se i ispod maski i makar nitko ne vidio. Vi ćete to osjetiti i pomoći ćete si da budete makar malo sretniji!", poručuje fra Josip Vlašić u najnovijoj "Pozitivnoj minuti".

POZITIVNA MINUTA Ćakule, ćakule…

"Jedna židovska poslovica kaže: 'Ono što nisi vidio svojim očima, nemoj svjedočiti svojim riječima'", poručuje fra Josip Vlašić u najnovijoj "Pozitivnoj minuti".

VEČERNJE MISLI Najsnažnija molitva koju trebaš znati

"To je molitva koju s tobom moli Isus. To je najsnažnija, najveća, najučinkovitija, najoriginalnija molitva koju ikada možeš moliti“, poručuje fra Josip Vlašić u novom videu rubrike "Večernje misli". Saznjate o kojoj se molitvi radi!

POZITIVNA MINUTA Čudesni strijelac

"U ovoj pozitivnoj minuti imam gosta. To je moj brat fra Mate Logara. Ispričat će vam priču o čudesnom strijelcu koji to zapravo i nije... Ukratko, razum je kao padobran: funkcionira samo kad je otvoren!", poručio je fra Josip Vlašić u opisu njegove najnovije "Pozitivne minute".

POZITIVNA MINUTA Imaš li vremena?

"Vremena uvijek imamo jednako. Samo je pitanje na što ga trošimo. Potrudi se da uvijek imaš vremena za one koji te vole i koji te trebaju", poručuje fra Josip Vlašić u najnovijoj "Pozitivnoj minuti".

POZITIVNA MINUTA Začahureni leptir

Fra Josip Vlašić u "Pozitivnoj minuti" donosi priču o dobronamjernom čovjeku koji je ugledao leptira u čahuri i promatrajući ga s velikim zanimanjem, odlučio je prorezati čahuru kako bi oslobodio leptira. No, je li mu doista pomogao tim činom?

1 2 3 11
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja